kürtaj oldum beta hcg hala yükseliyor

ZEROXSX

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2008
94
9
86
Antalya
slm kızlar
bır hafta önce kan degerlerım yükselmediği için doktorum sağlıklı bir gebelik degıl dedi ve kürtaj oldum 4+3günlük gebeydim

aldığı parçayı patalojıye yolladı bugünde benı aradı tekrar beta hcg testı yaptırmamaı istedi 900 küsür çıktı kürtajdan önce 580 di
akşam üstüde arayıp 2 gun sonra bir daha kan tahlılı yaptırmamı ona göre bir daha kürtaj yapıcagını söyledi canım sıkıldı varmı aynı şeyleri yaşayan
bu arada 37 yaşındayım ve 2 tane çocuğum var sürpriz bi gebelik oldu sonuç vahim

benzer bi durumu arkadaş yaşadı, düşük yapmasına rağmen değerleri yükseliyordu, sebebi dış gebelikmiş, parça kalmış da olabilir,siz drunuza sorun tabi ama geciktirmeyin, ihmale gelmez konular

beta değerleri kürtajdan sonra yüksek olması normal adat olduktan sonra düşecektir.çok rastlanan bir durum

slm kızlar
bır hafta önce kan degerlerım yükselmediği için doktorum sağlıklı bir gebelik degıl dedi ve kürtaj oldum 4+3günlük gebeydim

aldığı parçayı patalojıye yolladı bugünde benı aradı tekrar beta hcg testı yaptırmamaı istedi 900 küsür çıktı kürtajdan önce 580 di
akşam üstüde arayıp 2 gun sonra bir daha kan tahlılı yaptırmamı ona göre bir daha kürtaj yapıcagını söyledi canım sıkıldı varmı aynı şeyleri yaşayan
bu arada 37 yaşındayım ve 2 tane çocuğum var sürpriz bi gebelik oldu sonuç vahim

geçmiş olsun
aynı durumu bende yaşadım 9 haftalıktı kalp atışı durduğu için kürtaj olmuştum
tahlillerde değerlerim yüksek çıkmıştı doktor parça kalabileceğini
adetin gelmesini bekleyelim eğer olmasa kürtaj yaparız dedi
zaten kürtaj olalı 38-39 gün falan olmuştu bir hafta bekledik adetim geldi
tekrar gittiğimde temizdi parça kalmamıştı

dış gebelik yaşıyormuşum hala kurtulamadım:14:iğne yaptı doktorum cumartesi bir daha kan testı yaptırıcam inş düşmüştür ama şiddetli karın agrıları yaşıyorum

Back
X