• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj oldum pişmanım

Merhabalar ara ara aklıma geliyor ağlıyorum herşey bana onu hatırlatıyor. O günden sonra ne yalan söyleyim eski tadım yok hangi akla hizmet böyle bseye karar verip kalkıstım halen inanamıyorum psikologa gidiyorum terapi alıyorum iki çocugum için. Bi iyi oluyorum sonra içime bir sıkıntı çöküyor rabbim affeder insallah. Cümle yavrumuzu korusun ben doğru düşünemedim gözüme perde indi resmen gerçekten bunu en son yapacak insan bizdik eşimle nasıl oldu halen sorguluyorum bi yanıt bulamıyorum Allah razı olsun bu arada çok sağolun yazdığınız için
aynısını bu hafta bende yaşadım. Nasil oldu nasıl böyle bi hata yapabildik hala ikimizin akli almıyor .Ağlamaktan artik göz yaşım tükendi .Belki hayalimdeki kiz bebegimi öldürdüm. Kendim artik kendime yaşams hakkı bile görmüyorum . Nefret ediyorum kendimden . Aldim nefesden yediğim yemekten . 7 yaşinda bi oğlum var o olmasa yaşamak bile istemiyorum daha.

Şöyle düşünüyorum artık rabbim istese olurdu ne senin istememen ne eşinin hepsi lafta rabbim engel olurdu olacağı olsa artık ben böyle bakıyorum bunu yapacak en son insan bizdik sebebi biz olduk tövbe edip hayatımıza bakmamız lazım arada aklıma geliyor halen kötü oluyorum inanamıyorum böyle gülrrken susup sucluyorm kendimi bazı seyleri halen aşamasamda üstesinden gelmeye çalışıyorum

Şöyle düşünüyorum artık rabbim istese olurdu ne senin istememen ne eşinin hepsi lafta rabbim engel olurdu olacağı olsa artık ben böyle bakıyorum bunu yapacak en son insan bizdik sebebi biz olduk tövbe edip hayatımıza bakmamız lazım arada aklıma geliyor halen kötü oluyorum inanamıyorum böyle gülrrken susup sucluyorm kendimi bazı seyleri halen aşamasamda üstesinden gelmeye çalışıyorum
Simdi durumunuz nasil ayni durumu yasadim konusmak isterim sizinle

Eşim her ay yanımda değil geldiği ay durursa alıyordum

İçim rahatlar belki diye benm yaptığım hatayı yanlışı kimse yapmasın diye benim durumuma kimse düşmesin diye :(
Kontrol hapının koruma sağlaması için düzenli kullanılması gerekiyor diye biliyorum

Eşim her ay yanımda değil geldiği ay durursa alıyordum

İçim rahatlar belki diye benm yaptığım hatayı yanlışı kimse yapmasın diye benim durumuma kimse düşmesin diye :(
Mesela evlenmeden önceki 1 ayda başlanması gerekir diye araştırmıştım hani o ay kullanılanı hemen etkisi o ay olmuyor diye bu sadece bilgi ben de de spiral kaydı ama zaten spiral istemiyordum vücudum kaldırmadı hemen düştü

Kim soyluyor bunu ? Hangi doktor ? Kafanızdan uydurmayin lütfen. Spirali kayıp anlamayan binlerce insan var ,her korunma yönteminde %1 lik ihtimal vardır. Spiralle birlikte prezervatif kullanılacaksa spiralin amacı ne ?

5 yıldır spiral kullaniyorum , ek hiç bir yöntem de kullanmiyorum. 3-6 ay aralıklarla kontrollerime gidiyorum ,herhangi bir sıkıntı da yaşamıyorum. (Spirali taktiriyorlar hiç bir kontrole gitmiyorlar , ağır kaldırma gibi kurallara uymuyorlar sonra kaymış hamile kalmışım diyorlar. ) Ara kanamalar ilk iki üç aydan sonra düzene giriyor. Arkadaşım var mesela taktı 1 hafta sonra doktor vücudun spirali kabul etmiyor dedi çıkardı. Spiralle hamile kalanlar var ( kayma olmasa da ) onlar da yüzde 1 lik kısımdalar.
Benim de vücudum yani rahim yapım spriali kabul etmedi zaten taktırdım ve doktor bu ay el yöntem kulllan aynsonu kontrole gel dedi o şekilde yaptım gittim ve yerinden çıkmıştı

Back
X