• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KÜRTAJ OLDUM

Cicegim34_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2022
346
123
33
27
Merhaba arkadaşlar geçtiğimiz salı bebeğimin kalbinin durması sebebiyle 10.haftalığımda kürtaj oldum. 4. Günüm fakat dünden beri ağrım sancım çok sizce normal mi ? :(

Adet olana kadar ağrılar olacak ben de kayıp sebebi ile kürtaj olmuştum bazen sabah fena bir ağrı beni uyandırıyordu kıvranıyordum arada oluyordu bir sonraki adet gelince geçti düzene girdi tamamen ağrılar
Doktorum ağrı için Aksef ağrı kesici vermişti onu içiyordum

Merhaba arkadaşlar geçtiğimiz salı bebeğimin kalbinin durması sebebiyle 10.haftalığımda kürtaj oldum. 4. Günüm fakat dünden beri ağrım sancım çok sizce normal mi ? :KK43:
Normal hatta benim adet olana kadar vardı tabi ilk zamanlar gibi değil hani insanın hasas bölgesi olur yaa bir şey çarpınca ağrır sızlar oşte öyle sızlıyordu arada

Merak ettiğim bir şey sorcam acaba korunmak gerekiyor mu doktor ne dedi
Kanama geçince normale dönebilirsin demişti bana 8 buçuk haftalık kaybettim bebemi ama Bizim doğal yolla olması imkansız diye öyle demiş olabilir kanama 40 gün kadar leke leke sürdü adet oldum ve bitti öyle

Kanama geçince normale dönebilirsin demişti bana 8 buçuk haftalık kaybettim bebemi ama Bizim doğal yolla olması imkansız diye öyle demiş olabilir kanama 40 gün kadar leke leke sürdü adet oldum ve bitti öyle
Çok şükür bi parça düşürdüm ufak gene ondan sonra ağrım kesildi, 2 gün öncede kanamam durdu şuan iyiyim şükür.

Çok şükür bi parça düşürdüm ufak gene ondan sonra ağrım kesildi, 2 gün öncede kanamam durdu şuan iyiyim şükür.
Gebelik belirtileriniz geçince mi farkwttnz acaba yoksa rutin kontrolde mi kalp atışı durduğu belirlendi yani size bir belirti hissettirdi mi

Rabbim tekrar nasip etsin inşallah bende 11 hftaligim sürekli korku var Dr da ayda 1 gel diyor size kalp durması belirti hissettirdi mi acaba Dr kontrolunde mi farkedildi
ben de aynı seninn gibiyim burda yazılanları okudukça hep düşük, kalp durması falan, ödüm kopuyor bi şey olacak diye ya nasıl başa çıkacağız bunla

ben de aynı seninn gibiyim burda yazılanları okudukça hep düşük, kalp durması falan, ödüm kopuyor bi şey olacak diye ya nasıl başa çıkacağız bunla
Mide bulantılarım yoğun şekilde hala var bu da bı belirti diyorum kendimce ama karnimda sanki hicbise yokmuş gibi moddaym bilemedim 🤔🥴😵‍💫

Mide bulantılarım yoğun şekilde hala var bu da bı belirti diyorum kendimce ama karnimda sanki hicbise yokmuş gibi moddaym bilemedim 🤔🥴😵‍💫
sanırım bebeğimizin hareketlerini hissetmeden tam algılayamayacağız çünkü ben de aynı moddayım :/ midem bulanıyor, koku hassasiyetim var bir değişiğim ama gel gelelim işte....

Herkese geçmiş olsun , ben de dün kürtaj oldum, 8 haftalık kalbi duran bebeği 9. Haftada farketti doktor, bende hiçbir belirti olmamıstı ancak doktordan geldikten sonra kanamalar basladı. Ağrım yok , ancak adetin 1. Günü gibi his var. Genetik test yapılsın diye alınan örneği teste gönderdik. Sizlere sorum, rahimde yapısıklık olması ihtimaline karsılık daha sonra rahim filmi çektirdiniz mi?

Back
X