- 10 Mart 2022
- 346
- 123
- 33
- 27
- Konu Sahibi Cicegim34_
Merhaba arkadaşlar geçtiğimiz salı bebeğimin kalbinin durması sebebiyle 10.haftalığımda kürtaj oldum. 4. Günüm fakat dünden beri ağrım sancım çok sizce normal mi ? 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar geçtiğimiz salı bebeğimin kalbinin durması sebebiyle 10.haftalığımda kürtaj oldum. 4. Günüm fakat dünden beri ağrım sancım çok sizce normal mi ?
Normal hatta benim adet olana kadar vardı tabi ilk zamanlar gibi değil hani insanın hasas bölgesi olur yaa bir şey çarpınca ağrır sızlar oşte öyle sızlıyordu aradaMerhaba arkadaşlar geçtiğimiz salı bebeğimin kalbinin durması sebebiyle 10.haftalığımda kürtaj oldum. 4. Günüm fakat dünden beri ağrım sancım çok sizce normal mi ?![]()
Merak ettiğim bir şey sorcam acaba korunmak gerekiyor mu doktor ne dediNormal hatta benim adet olana kadar vardı tabi ilk zamanlar gibi değil hani insanın hasas bölgesi olur yaa bir şey çarpınca ağrır sızlar oşte öyle sızlıyordu arada
Kanama geçince normale dönebilirsin demişti bana 8 buçuk haftalık kaybettim bebemi ama Bizim doğal yolla olması imkansız diye öyle demiş olabilir kanama 40 gün kadar leke leke sürdü adet oldum ve bitti öyleMerak ettiğim bir şey sorcam acaba korunmak gerekiyor mu doktor ne dedi
Üç hafta cinsellik yok demişti, tekrar gebelik düşünüyorsan düzenli iki regl görmeni öneriyorum dedi sonra sal gitsinMerak ettiğim bir şey sorcam acaba korunmak gerekiyor mu doktor ne dedi
Çok şükür bi parça düşürdüm ufak gene ondan sonra ağrım kesildi, 2 gün öncede kanamam durdu şuan iyiyim şükür.Kanama geçince normale dönebilirsin demişti bana 8 buçuk haftalık kaybettim bebemi ama Bizim doğal yolla olması imkansız diye öyle demiş olabilir kanama 40 gün kadar leke leke sürdü adet oldum ve bitti öyle
Gebelik belirtileriniz geçince mi farkwttnz acaba yoksa rutin kontrolde mi kalp atışı durduğu belirlendi yani size bir belirti hissettirdi miÇok şükür bi parça düşürdüm ufak gene ondan sonra ağrım kesildi, 2 gün öncede kanamam durdu şuan iyiyim şükür.
Rabbim tekrar nasip etsin inşallah bende 11 hftaligim sürekli korku var Dr da ayda 1 gel diyor size kalp durması belirti hissettirdi mi acaba Dr kontrolunde mi farkedildiTeşekkür ederim sağolun
ben de aynı seninn gibiyim burda yazılanları okudukça hep düşük, kalp durması falan, ödüm kopuyor bi şey olacak diye ya nasıl başa çıkacağız bunlaRabbim tekrar nasip etsin inşallah bende 11 hftaligim sürekli korku var Dr da ayda 1 gel diyor size kalp durması belirti hissettirdi mi acaba Dr kontrolunde mi farkedildi
Mide bulantılarım yoğun şekilde hala var bu da bı belirti diyorum kendimce ama karnimda sanki hicbise yokmuş gibi moddaym bilemedimben de aynı seninn gibiyim burda yazılanları okudukça hep düşük, kalp durması falan, ödüm kopuyor bi şey olacak diye ya nasıl başa çıkacağız bunla
sanırım bebeğimizin hareketlerini hissetmeden tam algılayamayacağız çünkü ben de aynı moddayım :/ midem bulanıyor, koku hassasiyetim var bir değişiğim ama gel gelelim işte....Mide bulantılarım yoğun şekilde hala var bu da bı belirti diyorum kendimce ama karnimda sanki hicbise yokmuş gibi moddaym bilemedim![]()