Kürtaj oldum

ozgurruzgar

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mart 2015
733
498
303
35
evet bu sabah gittim ve kürtaj oldum 9 haftalık olmam gerekirken kesem 6 haftada kalmış boşmuş kalp atışıda yokmuş hissediyosum zaten içim bom boş gibi göğüslerimde sönmüstü karnımda ağrıyodu nolur nolmaz ac karnına gittim.çünkü biliyodum hissediyodum ama yinede bi umut bi şok yasarım belki dedim ama olmadı.

Uzulme canim Rabbim ins en kisa zamanda yeniden hamile kalmayi nasip eder.

canım benim yaşadıklarımı yaşamıssın sanki bende gecen sene kürtaj oldum aynen senin gibi 9 haftalıktım ama bebeğim 6. haftada kalmış ve kalp atışları yoktu napalım hersey Allah tan çok kötü bi durum evet ama rabbim sabrını veriyo insallah yniden hamile kalıp saglıklı bi şekilde bebişlerimizi kucagımıza alırız

Canım geçen seneden beri istiyor musun?ben de ocakta kürtaj oldum.5 aydır istiyorum ama şimdilik bir şey yok.

Geçmiş olsun.. bende 22 haziranda 7 haftalık iken bebeğimi kaybettim adet olmayı bekliyorum bugün 36. gün oldu daha olmadım. sizlerin ne zaman oldu?

Geçmiş olsun.. bende 22 haziranda 7 haftalık iken bebeğimi kaybettim adet olmayı bekliyorum bugün 36. gün oldu daha olmadım. sizlerin ne zaman oldu?
Çok geçmiş olsun.
1.37
2.47
3.31
4.34
5.30 gün arayla oldum.

Bu aralar olmak üzereyim o zaman insallahh. doktorum korunmayıda bırabileciğimi söyledi. genelde minimum 2 adet dönemi geçmesi öneriliyor. kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…