kızlar bende 31 aralıkta 6 haftalık ken düşük yaptım.kürtaja gerek kalmadı evdeyken kendiliğinden bıraktı bebeğim beni.
ama benim hala kanamam devam ediyo az az.bu kadar sürermi ya
cnm ben 7 aralıkta düşük yaptım nerdeyse 1 aaya yakın kanamam az az devam etti...doktora sordum normalmiş..fakat ben 10 haftalıkken bebğimi kürtajsız kaybettim...
Arkadaslar ben 4nisan haftasi 4 haftalik dusuk yaptım evde kontrole gittiğimde parca kalmis dedi ilaçla 3 gun sonra parçalarda dustu..sanmiştim ama son kontrolde 10 mm parca kalmis bu 1 cm yapar tekrar ilac kullandım ama düşmedi ne yapcam ben nolur yardım edin sonradan dusermi yoksa 1 cm icin kurtajmi olcam😔😔
3 kasım 2015 de bhcg degerım 97 ustu dendı hamılelık vardendı 7 kasımda hafıf kahverengi lekelenme oldu doktora gıttık fusuk oluyo dendı hıc muayene etmeden kan tahılı yapıldı deger 57 ye dusmus bebek gelısmemeıs dusuyo yavas yavas duser tehlıke yaratmaz dendı ama hala bır sokulme yok leke cok az bole durum yasayanvarmı deger yukselırmı bebıs durumu
3 kasım 2015 de bhcg degerım 97 ustu dendı hamılelık vardendı 7 kasımda hafıf kahverengi lekelenme oldu doktora gıttık fusuk oluyo dendı hıc muayene etmeden kan tahılı yapıldı deger 57 ye dusmus bebek gelısmemeıs dusuyo yavas yavas duser tehlıke yaratmaz dendı ama hala bır sokulme yok leke cok az bole durum yasayanvarmı deger yukselırmı bebıs durumu
değerin sıfırlanırken kanaman başlar. değerin yükselmez , yükselirse o zaman sıkıntı var demektir. yükselip düşer yüklesip düşer ayn ı seviyelerde ilerlerse bu sefer dış gebelik geçiriyor olursun o daha sıkıntılı bir dönem.