Kürtaj olmak istemiyorum

izmirburcu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2017
845
327
103
35
8 haftalık gebelik kalbi durdu.Daha önce de Malesef kötü tecrübelerim oldu.O nedenle artık o kürtaj masası,ameliyathane görmek istemiyorum.Kalbinin durduğunu geçen hafta bugün öğrendim.Ancak ne bir kanama lekelenme nede ağrı yok.Kendi kendine düşük yapanlar ne kadar süre beklediler?

Korkutmak istemem ama gebelik zehirlenmesi olmayın allah muhafaza doktorla görüşseniz. Cok geçmiş olsun cok üzüldüm. Rabbim sabırlar versin.

Kuzum benim çok üzüldüm ben de aynı şeyleri hem de defalarca yaşadım. En son kalbi durduğunda artık kürtaj olmak istemiyorum dedim. Doktor izin vermedi. Kan kaybından gidersin dedi. Maalesef çok zor biliyorum ama lütfen kürtaj ol.

Canım daha önce bir kere bu şekilde yaptım. Ortalama aynı haftalardaydı kalbinin durduğunu öğrendikten 10 gün sonraydı sanıyorum kanamam başladı. Çok zordu kolaydı diyemem. Ama bahsettiğin kadar aşırı ötesi bir kanamam olmadı. Bu benim 13. Gebelik. Bir öncekinde kürtaj oldum .6 ay kadar önce. Ameliyathanede hıçkırarak ağladım.Anezteziyle sakinleştirdim.Aynı sahneleri yaşamak istemiyorum

Kendi kendine çok zor içinde parça kalabiliyor. İlaçla da düşük yapılıyor, tabi hastanede. Gebelik zehirlenmedi ileriki haftalarda olur, yani bebek büyükken zehirleyebilir, bu haftada kalbi duran bebeklerde gebelik zehirlenmesi olmuyor.

Ah canım benim çok zor biliyorum. Doktor öyle deyince ben cesaret edemedim. Sen daha iyi bilirsin ama riske atmak korkutuyor..

Geçmiş olsun. Üzüldüm
13. Gebelik yazmışsınız
Daha önceki Gebeliklerde mi
Sorun çıktı.
Sebebi araştırılmışmıydı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…