Kürtaj olmak isteyen arkadaşım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu ayıyla Evlenirken kk ya mi sordu da böyle önemli kararlarda soruyor yav :kahve:Kendi bileceği is kürtaj. Ama bosanacagini sanmıyorum niyeyse
Sanki abla sözü dinliyorlar da. Kendini inandıracak hiçbir bahane bulamazsa kendini herife zincirleyecek kadınlar var ayrılmamak için.

Ne kadarlık hamile? Aldırma sınırı içerisinde mi? Ayrıca aldırmak için eş imzası gerekiyor.

Milletin kurtaja tepkisini yumusatmak icin bebegi duvardan duvara vurma kisminin uyduruldugunu dusundum nedense. Kimse istemedigi cocugu dogurmak zorunda degil istemiyosa aldirsin yol yakinken

Bana da en cok o kisim sacma geldi. Yok annen bakamaz. Cocugu duvardan duvara vurmak (gerci tarihe baksak olmayan birsey degil), hastanelik etmesi felan. Kadinda böyle bir herifle yatarken korunmuyor. Aferim iki tarafa da

Aldır ya da aldırma demek istemem ama Allah acısın bu günahsız bebeğe , kadersiz yavru daha doğmadan hangi eziyetleri çekeceği belli . Arkadaşınıza o adamdan derhal boşanmasını tavsiye ediyorum. Çocuk olunca da uzaklaştırma kararı vs aldırır . Zaten baba gibi hissetmeyen adam peşine düşecek değil ya .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X