Kürtaj olmalı mıyım?

Mesajınızı ben beğendim, çünkü bu konuda birebir aynı düşünüyoruz...

Bizim buralarda erkek boşandıktan sonra çocuğu erkeğe verirler ceza olarak...

Çocuğu kadina verildiğinde kadının hep boşatılıp hem cezalandırıldığı düşünülür..
Cocuk dan ceza olmaz kastım o değildi ama kadınların durumuna gercekden çok üzülüyorum. 3 kuruş nafaka veriyorlar bazen onu bile vermek den kaçınıyorlar. Kadınlarımız hem çocuklara bakıyor hem çalışıyor ömrünü tüketiyor. Adam gidip hemen başka birini ağına düşürüp evleniyor. Kadın ise yeniden sevse evlenmek istese çocuklu diye evlenemiyor. Çevremde çok şahit oldum bu duruma. Çocukları kadın tek başına yapıyor gibi sıkıntıyı ceremesini kadınlarımız çekiyor. :KK43:

O adama iyi bir ders vermek için 3. Çocuğuna doğurur 3 unu birden ona birakirdim. Görürdü o zaman arasam gelir demeleri. Bu çocukları siz kendi başınıza mi yaptınız. Neden tüm sorumluluğu siz alıyorsunuz.
Her zaman böyle oluyor. Bosanmalar oluyor kadın çocukları alıp gidiyor erkek de bekar oğlan gibi gidip kendine yeni bir kız buluyor olan kadının hayatına gençliğine oluyor.tekrar evlenmek istese evlenemiyor. Gönder çocukları babanneleri mi bakıyor kim bakıyor bir tutussun bir yerleri. Karnindakinide doğurup göndercem de. Bak nasıl yola gelirde ışte anne olmak galiba böyle birşey demek size bu kadar acı çektiren insana çocukları birakamazsiniz vicdanınızvicdanınız rahat etmez. Ama iyi bir dersi hakediyor.
Yapmam gereken tam olarak bu bekar takilacagina 3 cocugu kabul eden birini bulsun bakalım anlasın ben ne çekiyordum ama vicdanım el vermiyor yapabilmeyi çok isterdim!

Sen hala ablanin yaninda mi kalıyorsun?
O ne diyor?
Evet kardeşimdeyim sabah kaynanamgil kizlarla görüntülü görüştü birde agliyor kuzularimmm sizin yeriniz burasi oralarda napiosunuz dıe kendimi zor tuttum bıraksaydin evimizde huzurlu kalsaydık die ama neyse dedim.Kardesim bosanmam taraftari ayni

Yapmam gereken tam olarak bu bekar takilacagina 3 cocugu kabul eden birini bulsun bakalım anlasın ben ne çekiyordum ama vicdanım el vermiyor yapabilmeyi çok isterdim!
Allah büyüktür korkma 3 çocuğunu tek başına büyütebilen annelerde var. Gerekirse devletimizden destek alırsın. Çocuklara 2 yıl kadar maaş imkanı bile var. Sana enterasan bir hikayede anlatayım ben annemin istemediği çocuğuyum ikiz kardeşimi aldirmis ben kalmışım annemin içinde. Ve beni doğurmadan 15 gun once haberi oluyor. Yani Allah dilerse 2 taşın arasında evlat verir. Sizin bebeğinizin de bir hikmeti vardır.
Bakamamakdan korktuğu cocuguna annem 2 tane üniversite okuttu. Sadece Allah'a güvenin ve size dünyayı dar getiren insana boyun eğip eyvallah etmeyin. Eşiniz devlet memuruysa maaşı yüksekse 2000 lira nafakayi hak dedirtirsiniz. 3 çocuk artı siz. Memur Değilse de yine en az 1000 lira alırsınız. O zaman nasıl evlenirmiş görelim bakalım. Ve asla haklarınizdan vazgeçmeyin nafaka tazminat ne varsa talep edin. Üzerinde mali varsa ev araba gibi tedbir kararı aldırın satamasin boşanma sürecinde.

Back
X