- 12 Kasım 2020
- 155
- 40
- 48
- 27
- Konu Sahibi Hayatadair77363
Biraz sonra kürtaja gireceğim dua edin arkadaşlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aldırıyor musunBiraz sonra kürtaja gireceğim dua edin arkadaşlar
Yalnızdım şükür sorunsuz geçti ağrım var sadece eve geçiyorum şimdi teşekkür ederimÇıkınca da yaz. Yalniz değilsin dimi?
AldırdımAldırıyor musun![]()
Geçmiş olsun. Kimsenin vicdaninla oynamasina izin verme. Keşke bir de spiral taktirsaydin. Hapını doğru kullan. Alarm kur ve saniyesi saniyesine iç gerekirse.Yalnızdım şükür sorunsuz geçti ağrım var sadece eve geçiyorum şimdi teşekkür ederim
Tamamdır hapı ben yanlış kullanıyormuşum doktor öyle söyledi bundan sonra çok dikkatli olacağım ❤Geçmiş olsun. Kimsenin vicdaninla oynamasina izin verme. Keşke bir de spiral taktirsaydin. Hapını doğru kullan. Alarm kur ve saniyesi saniyesine iç gerekirse.
Sen zaten kararını vermişsin biz ne desek yaramayacaktı hakkında hayırlısı neyse o olsun herkesin derdi kendine inşallah bir pişmanlık yaşamazsın Rabbim zamanı geldiğinde düzgün bir insanla inş tekrar yaşatırAldırdım
Nasil kullaniyormuşsun? Yaz ki bilmeyenler de hata yapmasin.Tamamdır hapı ben yanlış kullanıyormuşum doktor öyle söyledi bundan sonra çok dikkatli olacağım ❤![]()
28 gün düzeli sonra 7 gün ara ben adetim olunca bırakıyordum tekrar başlıyordum öyle olmaması gerekiyormuş 7 gün ara adet olsanda olmasanda vermen gerekiyormuşNasil kullaniyormuşsun? Yaz ki bilmeyenler de hata yapmasin.
HayırEşinizin haberi oldu mu
Evet haklısınız inşallah öyle olurGeçmiş olsun![]()
pamuk musun nesin hanımın dedigi gibi kimsenin vicdaniniza oynamasina izin vermeyin, önce siz hayatınızı güzel hale getireceksiniz ki sonra yeni nesilleri güzel büyütesiniz. Bundan sonraki yaşantınız inşallah çok güzel olur, sevgiler
![]()