Kürtaj öncesi :(

morkity-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2021
1.136
1.323
83
29
Kızlar merhaba. Maalesef cumartesi akşamı kanamam başladı ve hastaneye gittik bebeğimin gelişmediğini gördük kalp atışı alamadılar ve iki üç saat sonra kürtaj olacağım. Saat 12den sonra bir şey yiyip içme dediler. Akşam biraz alkol aldık eşimle. Kendimi daha kötü hissetmemek için alkole sarıldım resmen sanki iyi gelecekmiş gibi gece uyanıp su içtim tamamen aklımdan çıkmış uyku sersemi başımdaki suyu diktim resmen... Sizce bir sorun yaşar miyim. Aslında genelanesteziye girmek istemiyorum. Talep etsem lokal yaparlar mı? Çok teşekkür ederim cevaplarınız için şimdiden... umarım en uygun zamanda yine anne olabilirim...

Verecekleri anestezi çok hafif 10 dakikalık bişey esasen. Kısa sürede uyanıyorsun. Doktorunuzu alkol ve su içtiğin konusunda bilgilendirin. Çok geçmiş olsun.

8 saat açlık yeterli de alkol işini bilmiyorum. Ayrıca saçmalama genel anestezi olsun. O ana şahit olman hoş olmaz.

Kafanı dağıtmak için bu süreçte daha farklı şeyler bulmanı tavsiye ediyorum. Çünkü alkol daha kötü hissettirir.

Verecekleri anestezi çok hafif 10 dakikalık bişey esasen. Kısa sürede uyanıyorsun. Doktorunuzu alkol ve su içtiğin konusunda bilgilendirin. Çok geçmiş olsun.
Çok çok teşekkür ederim evet söyleyeceğim bakalım bi gidelim de...

Zaman çabuk geçsin uyuyayım diye aslında bi nevi, saçma biliyorum ama o an sağlıklı düşünemedim şahit olmayı hatta bu durumu yaşamayı hiç istemiyorum ama çok da korkuyorum anestezi işinden.. ne yapacağız bakalım bir an evvel öğlen olsun istiyorum her şey yaşanıp geçsin eve gelip yatağa gömeyim kendimi

Metanetli ol lütfen. Zor biliyorum ama geçecek. Sen gözünü açtığında bitmiş olacak anlamayacaksın bile. Allah sabır versin. Ben kürtajdan çıkıp hamburger yemeye gitmiştim. Tavsiyem kendini salma. Ağlamak istiyorsan ağla ama günlük hayatına devam et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…