Kürtaj sonrası 27 .gün hala kanama var

Maydonozhanim

Var bi hayalimiz 🤰🌸
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2020
546
614
53
29
Başına gelen varmı hala kesilmedi dün doktora gittim.vajinal ultrasonda birsey çıkmadı temiz rahim duvari ince dendi. Kandada birşey çıkmadı temiz . Ama hala kesilmedi kanama çok canım sıkkın

merhaba canım geçmiş olsun. kanama dediğin yoğun ve adet gibi mi yoksa lekelenme tarzımı devam ediyor

doktor muayene etmiş sonuçta bir sorun olsa görürdü canım. kafana takma benimde 30 gün kadar ara ara yoğun ara ara leke tarzında devam etti tamm bitti derken 35 günde adet oldum.. kolay değil kimine göre küçük et parçası deseler de küçükte olsa bebek taşıdık ve bizde lohusa sayılırız, annem bana öyle demişti. bende korktum bitmicek gibi geliyor insana ama geçiyor inan.
ağrın sızın olmadığı sürece elbet kesilecek kanama. için rahat olsun

Allah razı olsun canım çok korkuyorum hiç çocuğum yok olmaz diye korkuyorum. Ağrım sızım yok şükür. Rahim duvarı ince dendi adet olmuş olabilir miyim.diye de düşünüyorum.of kadın olmak çok zor. Senin varmı çocuğun inşallah bir daha bu durumları yaşamazsın

hiç korkma bir kere hamile kaldın tabiki olucak. rahim duvarı inceyse adet te olabilir. biraz kesilir gibi olup tekrar başladıysa muhakkak adettir.
bende daha 4 ay önce kaybettim bebeğimi canım. bu ay yeni bıraktım korunmayı Rabbim nasip ederse evlatlarımız olucak tabikii sadece düşük geçmişimiz olduğu için hamileliklerimizde 2 kat dikkat edicez.
aminnn canım Rabbim kimseye, banada yaşatmasın..
dua edelim de sağlıkla alalım bebişlerimizi kucagımıza

Canım ya kıyamam inşallah tez zaManda nasip olur Allah'ın izniyle inşallah aynen dedgin gbi oldu kesilir gbi oldu ama sadece bir gün sonra daha yoğun gelmeye başladı inşallah adettir biter kurtulurum . Çok teşekkür ederim.ilgilenip yazdığın için rabbim.sana da şifa versin

amin canım benim hepimize inşallah.. rica ederim sana da sağlıklı minnoş bebiş dilerim Rabbim en güzel zmanda nasip etsin kucagına almayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…