uzun bir aradan sonra merhaba bayanlarhihoyyythihoyyyt
11 temmuzda kürtaj olmuştum.kürtajdan sonraki 40 gün içinde adet olmak gerekiyormuş.ben 2 hafta sonra yani 25 temmuzda ilk adetimi oldum .normalde 28 günde adet görüyorum ama 2. adetim 1 hafta gecikti adet belirtileride yok.
böyle deneyimi olan varmı aranızda?
kürtajdan kaç adet sonra düzene girer acaba cevaplarınızı bekliyorum:asigim:
merhaba, Öncelikle geçmiş olsun ve bu yaşadığın kötü tecrübe son olsun. Kürtajdan sonra ben 36. günde ilk reglimi oldum. ıkincisi beklediğim tarihti. Doktorum kürtajdan sonra düzenin şaşabileceğini böyle olursa paniklememi söylemişti.ıki üç adetten sonra düzene girecektir demişti.
merhaba, Öncelikle geçmiş olsun ve bu yaşadığın kötü tecrübe son olsun. Kürtajdan sonra ben 36. günde ilk reglimi oldum. İkincisi beklediğim tarihti. Doktorum kürtajdan sonra düzenin şaşabileceğini böyle olursa paniklememi söylemişti.İki üç adetten sonra düzene girecektir demişti.
keşke hamiş olsam.aklımdan geçmiyor değil canım:roflol:
bizde sayı problemi olduğu için ümitlenmek istemiyorum
biraz daha belleyip kan testi yaptırmayı düşünüyorumdelikafadulden
Merhaba
29 şubat 2016 ta 8 haftalık bebeğimi kürtaj oldum. İlk adetim 26 martta geldi 5 nisana kadar sürdü. Sonra Nisanda gelmesi gerekirken gelmedi Mayısta doktora gittim kist oluşmuş dedi doktorum. Tarlusal verdi kullandım oldum. 14gün sonra 2 gün damla damla leke geldi. Sonra 19 gün sonra adet oldum. Sonra 21 gün sonra oldum. Ondan sonraki ay 1 hafta geç geldi. Ve şimdi adetim biteli 13 gün oldu ve ben yine adet oldum. Ben bebek beklerken alt üst oldum. Kürtajdan önce 4 gün süren adetim şimdi 6-7 gün sürüyor. 42 yaşındayım ve hiç bebeğim yok. Sanırım olmayacakta. Çok üzgünüm. Durmadan bu sayfaları okuyorum benim gibi olan var mı diye.
Çok kötü bir durum. Her ay ayrı bir üzüntü oluyor. Peki doktor ne dedi sana. Bayramdan sonra bende gideceğim. Ama korkuyorum artık bebeğin olmaz demesinden. Ne bileyim yaşım geç. Hamile kaldığımda yumurtalıkların temiz çok güzel demişlerdi. Aklım karmakarışık