• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj sonrası adet olmadım

hazan_mevsimi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2009
17
0
86
İçel Mersin
mrb size sorum su ben 30 ocakda kurtas oldum bebegımın kalp atısları duyulmadı ve suan hala regil olmadım artı 2.gebelıkde böyle bı sorn daha yasarmıyım bebegim saglıklı olurmu ben ilk regil oldukdan sonra gebe kalmayı dusunuyrm zararı varmı

mrb size sorum su ben 30 ocakda kurtas oldum bebegımın kalp atısları duyulmadı ve suan hala regil olmadım artı 2.gebelıkde böyle bı sorn daha yasarmıyım bebegim saglıklı olurmu ben ilk regil oldukdan sonra gebe kalmayı dusunuyrm zararı varmı

selam geçmiş olsun. önce adet görmeyi bekleyiniz, 40 günü aşmış gibi duruyor hekiminize muayene gidiniz. bu tip işlemlerden sonra rahminizin kendini toparlaması için 3 ay arayı uygun görrürüz. sonraki gebeliklerinizde bu sorunun tekrar yaşanması durumunda ayrıntılı inceleme yapılmalıdır. ancak tek sefer olan bir durum ise beklemek ikinci gebeliğe şans vermek gerekir. sevgiler.

cok tsk ederm cvb icin tek sorunum martın 2 sinde korunmasız iliskıye girdm cok özr ama hamıle kalmak icin uygun pozusyon degildı ve ben hemen ayaga kalkdm ve asırı mıdem bulanıyo karnımda hafıf agrı adet agrısı degil bunu hıssedebılıyrm ya hamıleysem

cok tsk ederm cvb icin tek sorunum martın 2 sinde korunmasız iliskıye girdm cok özr ama hamıle kalmak icin uygun pozusyon degildı ve ben hemen ayaga kalkdm ve asırı mıdem bulanıyo karnımda hafıf agrı adet agrısı degil bunu hıssedebılıyrm ya hamıleysem

selam ilişki sonrasında meni dışarı akar zaten yeterli sayıda sperm rahim ağzından tutunarak içeri doğru yol alır. bu nedenle yumurtlama döneminde iseniz gebelik ihtimaliniz elbetteki vardır. adet gecikmesi durumunda kanda gebelik testi yaptırınız.

hayırlı gunler hamıleyken bebegin kalbı korkudan dururmu ben hamıleyken ve hamıle oldum gunden beri korkum basladı uykudan bagırarak uyanıyordm bu sebebmıdır ölmesine

hayırlı gunler hamıleyken bebegin kalbı korkudan dururmu ben hamıleyken ve hamıle oldum gunden beri korkum basladı uykudan bagırarak uyanıyordm bu sebebmıdır ölmesine

merhaba geçmiş olsun öncelikle. hayır bebeğinizin kalbinin durmasının altında daha farklı sorunlar vardır, böyle korkular buna yol açmza. ilk üç ayda yaşanan bu tip durumlar daha sıklıkla genetik sorunlardan kaynaklanabilir. eğer tekrar böyle bir durum yaşarsanız detaylı araştırmak gerekecektir. sevgiler.

mrb doktor hanım size sorum olucakdı ben nikah icin kan tahlılı yaptırmısdık bısey yok temiz dedıler esimle bana ama hamıle kaldında hemogram raporunu doktora göstersn demıs anemı hastalı varmı dıye degerlerime bakarmsnz WBC.12.7Y LYMF 2.6 MID3.3Y GRAN 6.8 LYMF 20.5 MID%26.1Y GRAN%53.4D RBC.4.58 HGB.14.1 HCT.41.3 MCV. 90.1 MCH.30.8 MCHC 34.2 RDW%14.2 RDW.81.3 PDW.14.9 PLT.253 LPCR.30.8 PCT.0.25 MPV.9.7

mrb doktor hanım size sorum olucakdı ben nikah icin kan tahlılı yaptırmısdık bısey yok temiz dedıler esimle bana ama hamıle kaldında hemogram raporunu doktora göstersn demıs anemı hastalı varmı dıye degerlerime bakarmsnz wbc.12.7y lymf 2.6 mıd3.3y gran 6.8 lymf 20.5 mıd%26.1y gran%53.4d rbc.4.58 hgb.14.1 hct.41.3 mcv. 90.1 mch.30.8 mchc 34.2 rdw%14.2 rdw.81.3 pdw.14.9 plt.253 lpcr.30.8 pct.0.25 mpv.9.7

selam sonuçlaın gayet normal sorun yok.

slm bı sorum olucakdı adetım bitti 1 hafta oldu ben korunmasız ilskiye giriyrm gebelık dusunuyorum kasıgım cok agrıyo goguslerım sisdi bukadar erken belırti verirmi gebelık bıde dun akıntımda az da olsa kan vardı bu ne anlama gelıyo

slm bı sorum olucakdı adetım bitti 1 hafta oldu ben korunmasız ilskiye giriyrm gebelık dusunuyorum kasıgım cok agrıyo goguslerım sisdi bukadar erken belırti verirmi gebelık bıde dun akıntımda az da olsa kan vardı bu ne anlama gelıyo

adet ortasındaki dönemi gebelik beklentisi en yüksek dönem olarak düşünürüz ve de adette gecikme olmadan ve kan testiyle doğrulanmadan bunu söylemek zor. biraz sabır diyelim sana. kan bebeğin tutunma belirtisi de olabilir, endişelenme.

sevgili hazan mevsimi.öncelikle geçmiş olsun
adana da bazı dr lar kürtaj konusunda ticarete dökmüş durumu.mersinde sizin gittiğiniz drdan memnunmusunuz?mümkünse ismini ve uygulamaya aldığı fiatı bana bildirirmisiniz ltf?

sevgili hazan mevsimi.öncelikle geçmiş olsun
adana da bazı dr lar kürtaj konusunda ticarete dökmüş durumu.mersinde sizin gittiğiniz drdan memnunmusunuz?mümkünse ismini ve uygulamaya aldığı fiatı bana bildirirmisiniz ltf?

ben menun degildim acıkcası 5 haflıkdı ögrendım hamıle oldumu 8 haftalıkken gittim tekrar bebegin kalp atısları yokdu sabahına kurtas oldum kurtasdan cıkdım ilac bıle vermedı sonradan annem hatırlattı öyle yazdı bazı doktorlarda onun iyiolmadını söyledı ben kurtası 350 mılyona oldum ama suan bi doktora gidiyorum o cok iyi hamıle degilm ama adetımn gecıkmesini beklıyorum

bu arada canım anestezialtında oldum icin 350 olmasaydım 250 olucakdı ama kurtasımdan memnundum cunku enfeksıyon kapmamısdm cok sukur adetlerımde ondan sonra cok duzenlı geldı

aytun hanım mrb size sorum ben kurtasdan cıkdıkdan sonra ultrasyonda yumurtalıklarımı gördm doktor gösterdı gecende genel olarak gittm hastaneye ulastarsyona aldı bakdı ama yumurtalıklarımı göremedım doktor adetın gecıkmesını bekle dedi acaba gebeık varmıdır bıde ilk gebelımde bebegımn kalbı durmusdu sımdıde önceden baslamam icin coraspın verdi

aytun hanım mrb size sorum ben kurtasdan cıkdıkdan sonra ultrasyonda yumurtalıklarımı gördm doktor gösterdı gecende genel olarak gittm hastaneye ulastarsyona aldı bakdı ama yumurtalıklarımı göremedım doktor adetın gecıkmesını bekle dedi acaba gebeık varmıdır bıde ilk gebelımde bebegımn kalbı durmusdu sımdıde önceden baslamam icin coraspın verdi

selam doktorunun dediği gibi gebe olduğunu anlamanın yolu gecikmesini beklemek. aspirinine de devam et madem kaybın oldu. kürtajdan yumurtalıklar etkilenmez endişelenme.

Back
X