Merhabalar bende salı günü kalp atışımı durduğu için kürtaj oldum vakumlu ilk günden itibaren sadece kahverengi lekelenmem oldu hiç kanamam olmadı sizinde vakumlumuydu acabaMerhaba arkadaşlar
11 mart'ta kürtaj oldum. Sağlıksız gebelik miş. Bir hafta sonra gittiğimde doktor gayet iyi durumda. Rahim duvarının inceldiğini söyledi. Bu arada kürtaj dan sonraki 8 gün de lekelenmelerim oldu .
Kürtaj dan sonra 28. Günde ilk adetimi oldum. 4 gün sürdü. İlk 2 gün iyiydi. Sonraki 2 gün çok azdı.
2. Adetimi de 28. Günde oldum. Şuan 3. Günümdeyim. Devam ediyor. Bir önceki ne göre daha iyi. Ama kürtaj dan önce 4 gün yoğun olurdum. 6 gün sürerdi.
Sizlerin kürtaj dan sonra adet düzeniniz nasıl?
Evet vakumlu kürtajMerhabalar bende salı günü kalp atışımı durduğu için kürtaj oldum vakumlu ilk günden itibaren sadece kahverengi lekelenmem oldu hiç kanamam olmadı sizinde vakumlumuydu acaba
Beta 35. Günde sıfırlandı. Ben ikinci adetten sonra korunmayı bıraktım. Yani bir haftadır.Bende 8 martta kürtaj oldum vakumlu kürtaj 40.günde regli oldum ilk reglimi sonrasında ise 30.günde ikinci reglimi oldum, şuan 4.günümdeyim baya kan geliyor. Ama ara kanamam olmadı benim ben kürtajdan önce de sonra da folik asite devam ettim.
Ama bende çok üzgünüm doktor miyomdan şüphelendi ve emar çekti şimdi rahmimde 3 cm submükoz miyom tespit edildi.kürtajdan sonra hiç korunmadım. Ama olmadı, şimdi regli sonrası tekrardan deneyeceğim gebelik için yaşım 31
Beta değerinize baktırın 0 olmuş mu
Bende aralık ayında kürtaj oldum hiç düzensizlik yaşamadım üç adet gördüm şimdi hamileyim tekrarMerhaba arkadaşlar
11 mart'ta kürtaj oldum. Sağlıksız gebelik miş. Bir hafta sonra gittiğimde doktor gayet iyi durumda. Rahim duvarının inceldiğini söyledi. Bu arada kürtaj dan sonraki 8 gün de lekelenmelerim oldu .
Kürtaj dan sonra 28. Günde ilk adetimi oldum. 4 gün sürdü. İlk 2 gün iyiydi. Sonraki 2 gün çok azdı.
2. Adetimi de 28. Günde oldum. Şuan 3. Günümdeyim. Devam ediyor. Bir önceki ne göre daha iyi. Ama kürtaj dan önce 4 gün yoğun olurdum. 6 gün sürerdi.
Sizlerin kürtaj dan sonra adet düzeniniz nasıl?
Merhaba ben gebelik 7 ncı haftasindayim pazardan önceki 5 gün felan gün içinde ara ara mide bulantısı vardı ama pazardan bugüne yani 3 gündür hiç bir belirtim yok normal mi bu aksı bir durum olabilir miBende aralık ayında kürtaj oldum hiç düzensizlik yaşamadım üç adet gördüm şimdi hamileyim tekrar
Benimde 7. Haftamda başlamıştı bulantılarım şuan 11. Haftadayım hala devam ediyo hiç kesilme yaşamadım açıkçası felaket durumdayım bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum her vücutta farklılık gösterebilir ama gene de bi muayene olun derim. Koku hassasiyeti falan varmıydı odamı kesildi birdenMerhaba ben gebelik 7 ncı haftasindayim pazardan önceki 5 gün felan gün içinde ara ara mide bulantısı vardı ama pazardan bugüne yani 3 gündür hiç bir belirtim yok normal mi bu aksı bir durum olabilir mi
Koku hassasiyet hiç oluşmadı ama canım hiç yemek yemek istemiyor yani böyle sandivic patates püresi gibi şeyler en ufak bı yağlı yemek düşünmek bile içimi bı hoş yapiyor cuma kalp atışı için gidicemBenimde 7. Haftamda başlamıştı bulantılarım şuan 11. Haftadayım hala devam ediyo hiç kesilme yaşamadım açıkçası felaket durumdayım bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum her vücutta farklılık gösterebilir ama gene de bi muayene olun derim. Koku hassasiyeti falan varmıydı odamı kesildi birden
Tamam o zaman sıkıntı yok eğer iştahsızlığın devam ediyorsa sıkıntı yok bulantım da başlar tekrar benceKoku hassasiyet hiç oluşmadı ama canım hiç yemek yemek istemiyor yani böyle sandivic patates püresi gibi şeyler en ufak bı yağlı yemek düşünmek bile içimi bı hoş yapiyor cuma kalp atışı için gidicem
Birde birşey sormak istiyorum ben gittiğimde kese göründüğünde doktor 6 haftalık dedi boş gebelik o haftalikda belli oluyor muTamam o zaman sıkıntı yok eğer iştahsızlığın devam ediyorsa sıkıntı yok bulantım da başlar tekrar bence
Yani 8. Haftaya kadar riski var diye biliyorum bir arkadaşım 7. Haftada boş gebelikten kürtaj oldu kanaması oldu ama içini ferah tut neden böyle kötü şeyler düşünüyorsun inşallah Herşey yolundadırBirde birşey sormak istiyorum ben gittiğimde kese göründüğünde doktor 6 haftalık dedi boş gebelik o haftalikda belli oluyor mu
Burda okuyorum görünce aceba bende de ölümü felan diye 2 kimyasal olunca 4 yildirda olmuyordu ondan dolayı galiba biraz takılıyorum cuma günü de gelmiyor bir türlüYani 8. Haftaya kadar riski var diye biliyorum bir arkadaşım 7. Haftada boş gebelikten kürtaj oldu kanaması oldu ama içini ferah tut neden böyle kötü şeyler düşünüyorsun inşallah Herşey yolundadır
Seni çok iyi anlıyorum güzel düşün güzel olsunBurda okuyorum görünce aceba bende de ölümü felan diye 2 kimyasal olunca 4 yildirda olmuyordu ondan dolayı galiba biraz takılıyorum cuma günü de gelmiyor bir türlü
İnşallah canım benim çok teşekkür ederim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin yavrunu bende inşallah cuma günü güzel sonuçlar alırım sağ salim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim ve isteyen herkese anne baba olmayı hak eden herkese versin inşallahSeni çok iyi anlıyorum güzel düşün güzel olsun
Bu arada inşallah bulantıların olmaz çok zorrrr
Aminn canım teşekkür ederim sende inşallah sağlıkla alırsın kucağına yavrunuİnşallah canım benim çok teşekkür ederim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin yavrunu bende inşallah cuma günü güzel sonuçlar alırım sağ salim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim ve isteyen herkese anne baba olmayı hak eden herkese versin inşallahve cevapların için teşekkür ederim rahatlattin beni çok sağol iyi geceler
Ultrasında bir kalıntı gibi bir bir şey gördü emar çekildim submükoz miyom cıktı rahmin içinde miyom dejenere olmuş dedi. Beta değerim 25,2 ay 13 gün oldu. Betam çok yavaş düşüyor içeride kalıntı mı kaldı anlamadımBeta 35. Günde sıfırlandı. Ben ikinci adetten sonra korunmayı bıraktım. Yani bir haftadır.
Bu arada geçmiş olsun. Miyom dan nasıl şüphelendi.?
Ben gebeliği öğrendiğimde beta 300 düUltrasında bir kalıntı gibi bir bir şey gördü emar çekildim submükoz miyom cıktı rahmin içinde miyom dejenere olmuş dedi. Beta değerim 25,2 ay 13 gün oldu. Betam çok yavaş düşüyor içeride kalıntı mı kaldı anlamadımreglimin şuan 6.günündeyim halen kan geliyor.
Teşekkür ederiz siz gebeliği öğrendiğinizde beta değeriniz kaçtı ?
Sağlıkla kucağınıza alın İnşallah. Ben 28. Günde direk oluyorum. Ama yoğunluğu azaldı. Birde kürtaj dan sonra kanamam baya olmuştu. Doktor adet görmen yeterli. İlk 3 reglimin az olabileceğini söylemişti ama ne bileyim.Bende aralık ayında kürtaj oldum hiç düzensizlik yaşamadım üç adet gördüm şimdi hamileyim tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?