Kürtaj sonrası adet

RaksET

A ram sam sam 💃🏻
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2018
117
68
28
Merhaba arkadaşlar kürtaj olalı 3ay kadar oldu 2kez adet gördüm ama eskiye göre adetlerim daha fazla oluyor sanki dolu dolu yani sizce bu sorun olurmu doktora gitmeli miyim. Birde ilişkiden sonra adet gördüm direk adetime birgün vardı buda bir sorunmudur

Yok canım zannetmiyorum benım de kurtajdan sonra adetlerım cok uzadı

2 kez kurtaj oldum birincisinde adetim normaldi herzamanki gibi ama ikincisinde adetim azalmaya basladi oncesinde gunde 3 kez ped deyisirdim fazla olurdum ama ikinci kurtajdan sonra adetim 3 pedle bitirir oldum ,bence siz gayet normalsiniz.
Adepte birgun kala iliskiden sonra adet olmanizda normal bence tetiklemisdir erken olmussundur

Peki azalması bir sıkıntı yarattı mı benim de kasımda kürtajım oldu 3 adet gördüm üçü de önceye göre az

4 ay önce oldum ben. İlk ikisi diğerlerine göre daha çoktu sonra daha düzenli oldu . Rahim filmi de çektim sıkıntı yoktu. Senin de normaldir sanırım.

Peki azalması bir sıkıntı yarattı mı benim de kasımda kürtajım oldu 3 adet gördüm üçü de önceye göre az
Yok cnm bi sorun yasatmadi hamilelikde vs hic birseyde.
Kontrol ettircekdim ama o zamanlar calisdigim saatlerimle denk gelmedigi icin gidemedim ama herhangi bi sorunda yasamadim.
Suanda dogumdan sonra ilk adetim oldu normaldi 2 cisini bekliyorum o nasil olcak diye

Ay gözünüz aydın benim de 3 ay korunma verdikten sonra artık denemeye başlayabilirsin dedi doktor ama o adet azlığından çok korkmuştum acaba yapışıklık olur mu diye içimi rahatlattınız

Ay gözünüz aydın benim de 3 ay korunma verdikten sonra artık denemeye başlayabilirsin dedi doktor ama o adet azlığından çok korkmuştum acaba yapışıklık olur mu diye içimi rahatlattınız
Yok olmuyo kuzum bi sorun,evet 3 ay sonra yeniden deneye bilirsiniz diyo doktorlar dikkatli ol bu sefer allahim saglik kucagina almayi nasip eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…