Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kurtaj olali 50 gun oldu ama hala adet olmadim. Fakat bende zaten oncesinde de adet duzensizligi olurdu, doktorumu aradim gebelik testi yap negatifse progestan kullan dedi. Test negatif cikinca simsi progestana basldim bakalim ne zaman adet olucam
Merhaba ben yeni üyeyim ve 25 kasımda kürtaj oldum. Doktor kürtaj dan sonra cyclo progynova adlı bir ilaç verdi rahmi düzenlemek için. Bunu kullandıktan sonra adet olursun demişti ama ilacı bitirdikten 5 gün sonra çok az açık pembe renkli lekelenmeler oldu sadece. Doktora gittim beta hcg 28 çıktı progesteron hormonum da yüksekmiş. Az da olsa hamile olma ihtimali de olduğunu söyledi. ya da henüz hcg tam olarak düşmedi ve stresten dolayı progesteron hormonu adeti engelliyor da olabilir dedi. Sonuca tekrar test yaptıktan sonra karar verebilirim dedi. Bu gün 4. Gün oldu ve kahverengi lekelenmeye dönüştü. Ben hamile olduğumu düşünmüyorum ve rahim yapışması denen illetten çok korkuyorum sizce böyle az adet görmem normal mi?
Ben progestani daha 2 tablet almistim ki adet oldum. Doktorumu aradim demekki olacakmis zaten dedi. Hemde gayet miktari iyiydi kanamamin butun tedirgibliklerim bitti o yuzden cok sukur.canım ben 47.gün dr gittim. çok ağrım oldu. iğneler batıyordu sanki kasıklarıma. iyi ki gitmişim. rahim ağzında kapanma olmuş. adet dönemine girmişim ama rahim ağzı kapandığı için kan birikmeye başlamış ve bu yüzden ağrı başlamış. bence direkt git. muaytene etmesini iste. çünkü benim üstten baktı bişey göremedi gayet normal dedi. ben ağrım çok deyince alttan bakalım dedi ve sonra rahim ağzının kapandığını öğrendik. çokta ağrılı bi müdahale ile rahim ağzı açıldı. sakın aksatmayın. ben adetim ha geldi ha gelecek derken böyle bişey yaşadım
Ben progestani daha 2 tablet almistim ki adet oldum. Doktorumu aradim demekki olacakmis zaten dedi. Hemde gayet miktari iyiydi kanamamin butun tedirgibliklerim bitti o yuzden cok sukur.
Sana cok gecmis olsun arkadasim
Benim de bildigim kurtaj dan hemen sonra yapisiklik olursa olur ilk adetten sonra yapisiklik olmaz ilk adetini olduysan bundan sonra yapisiklik sorunu yasamazsin kurtaja bagli olarak.sağol canım, neyseki adet olmuşsun..
ben şimdi ikinci adetimi bekliyorum. bugün 32 oldu yine yok.. bu ay korunmadım şüphelendim ama dün test yaptım ikinci çizgi yok. çarşamba yine test yapacağım. yine adet te olmazsam dr giderim yine. dr bir daha yapışıklık olmaz demişti. inşallah öyle bişey yoktur..![]()
merhaba yapışıklık olmadığını fiziksel olarak anlama şansımız var mı kürtajın üzerinden 28 gün geçti hafif ağrım var.Benim de bildigim kurtaj dan hemen sonra yapisiklik olursa olur ilk adetten sonra yapisiklik olmaz ilk adetini olduysan bundan sonra yapisiklik sorunu yasamazsin kurtaja bagli olarak.
Ben de en son 19 kasim da adet olmustum gecti tabiki ama zaten pco oldugum icin hep cok uzun araliklarla olurdum adeti o yuzden takilmiyorum pek anormal gelmiyor bana yani
Bildigim kadariyla yok hatta ultrasonda bile gorunmuyor diye biliyorum tespit edilmesi sadece rahim filmiyle oluyor yanilmiyosammerhaba yapışıklık olmadığını fiziksel olarak anlama şansımız var mı kürtajın üzerinden 28 gün geçti hafif ağrım var.
Esra' cım merhaba sana da geçmiş olsun. ben yanlış yazmışım progesteron değil prolaktin yüksek çıkmış. doktor prolaktini düşürmek için dostinex diye bir ilaç verdi... Onu kullanıyorum. Yarın tahlil yaptırıcam inşallah düşmüştür. Ve inşallah regl olurum neredeyse 2. aya giricem. Çok kötüyüm gerçekten belirti bile yok halacanım ben 47.gün dr gittim. çok ağrım oldu. iğneler batıyordu sanki kasıklarıma. iyi ki gitmişim. rahim ağzında kapanma olmuş. adet dönemine girmişim ama rahim ağzı kapandığı için kan birikmeye başlamış ve bu yüzden ağrı başlamış. bence direkt git. muaytene etmesini iste. çünkü benim üstten baktı bişey göremedi gayet normal dedi. ben ağrım çok deyince alttan bakalım dedi ve sonra rahim ağzının kapandığını öğrendik. çokta ağrılı bi müdahale ile rahim ağzı açıldı. sakın aksatmayın. ben adetim ha geldi ha gelecek derken böyle bişey yaşadım
canım ben 47.gün dr gittim. çok ağrım oldu. iğneler batıyordu sanki kasıklarıma. iyi ki gitmişim. rahim ağzında kapanma olmuş. adet dönemine girmişim ama rahim ağzı kapandığı için kan birikmeye başlamış ve bu yüzden ağrı başlamış. bence direkt git. muaytene etmesini iste. çünkü benim üstten baktı bişey göremedi gayet normal dedi. ben ağrım çok deyince alttan bakalım dedi ve sonra rahim ağzının kapandığını öğrendik. çokta ağrılı bi müdahale ile rahim ağzı açıldı. sakın aksatmayın. ben adetim ha geldi ha gelecek derken böyle bişey yaşadım