Kürtaj sonrası adetin fazla olması

leylosvemecnun

Son günüme kadar, kalp durana kadar❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.296
7.087
398
1 kasımda zorunlu kürtaj oldum adetim gebelik öncesi düzenime göre 2 gün gecikerek oldu 2.günümdeyim normalde de adet kanamam yoğun olurdu ama şimdi daha da yoğun 1 saatte ped değiştiriyorum bu normal mi ? Azalması kötü diye biliyorum ama çoğalması da kötü müdür ?

öncelikle çok geçmiş olsun.Allah tez zamanda sağlıklı hamileleik nasip etsin. İlk aylar normal. İlerleyen aylarda da aynı durumu yaşarsanız o zaman doktora gitmenizi öneririm.

Allah razı olsun teşekkür ederim amin inşallah 💟 Kürtaj olmuş bir arkadaşıma daha sordum da o da normal benim de oldu dedi içim biraz daha rahatladı

Benim 1. Değilde 2. Adetim fena yoğun olmuştu bacakalrımdan süzülüyordu artık..hemen üstüne tekrar hamile kaldım..

Benim 1. Değilde 2. Adetim fena yoğun olmuştu bacakalrımdan süzülüyordu artık..hemen üstüne tekrar hamile kaldım..
Hı aynen öyle işte o derece benimki de misafirliğe gidecektik gidemedik.Seninle daha önce de konuşmuştuk canım seni sitede her gördüğümde içime umut doğuyor 💟

Hı aynen öyle işte o derece benimki de misafirliğe gidecektik gidemedik.Seninle daha önce de konuşmuştuk canım seni sitede her gördüğümde içime umut doğuyor 💟
Benim de zor zamanlarımda destek olanlr olmuştu burda..geçicek herşey yoluna girecek demişlerdi..umut olmuşlardı..şimdi ben sana söylüyorum biliyorum çok zor ama geçecek allahın izniyle herşey yoluna girecek ben hep kendimi öyle telkin ettim pes etmek yok !

Back
X