Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkdaşlar 2 kürtajdan sonra adetlerim azaldı çok korkuyorum başına böyle bişey gelen varsa belirtileri neler tedavisi varmı lütfen fikirlerinizi bekliyorum
benimde azaldı. hormonları ölçtürdüm prolaktin yüksek o nedenle adet azlığı olabilir dedi. bakalım hamile değilsem ve yine aynı tarzda adet görürsem doktora gideceğim yapışıklık için. ama ben yumurtlama akıntısıda görmemiştim adet döneminden önce bu ay normale yakıntı yumurtlama akıntım.
ben ikinci adetimide oldum biraz daha fazlaydı ve ağrısızdı 3 yü beklemeyi düşünmüyorum hsg yaptırmaktanda korkuyorum vajinal ultrasonla belli olurmu acaba senindemi kürtajdan sonra azaldı adetin
evet ama dotor hormonlardandır dedi. dediği gibide yumurtlama akıntısı görmedim. ilk adetim aslında 2 gün sürdü ama çok yoğundu kanama. şimdi hem hamilelik hem adet bekliyorum bakalım hangisi gelecek. vajinal ultrasonda sorun görünmüyordu ama belli olmuyormuş öyle zaten. bence hormonlarınada baktır. kürtaj sonrası 3-4 ay adet düzensizliği normal dedi.
arkdaşlar 2 kürtajdan sonra adetlerim azaldı çok korkuyorum başına böyle bişey gelen varsa belirtileri neler tedavisi varmı lütfen fikirlerinizi bekliyorum
arkadaşım merhaba. aslında gebelik forumuna girmiyorum ama aklıma sen geldin mesaj yazayım dedim. ben adet tarihinden 3 gün önce civan perçemi kürüne başladım. sabah akşam 1er bardak civan perçemi çayı içtim. bunun yanındada günde bir kez agnucaston adında hormon düzenleyici bir hap aldım eczaneden. ve şuan adetimin 2. günü. Allahıma şükür normal bir şekilde adet oldum. adetimin 5. gününe kadar sabah akşam 1 bardak devam edeceğim. eğer adetin hala azsa bunu bir dene öbür adetinde. ben faydasını gördüm inşallah sende görürsün
2 kez kürtajmı yapılır canınamı susadın