kürtaj sonrası asherman sendromu geçirenler lütfen yardım..

serceee

Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2013
21
0
16
Ankara
arkdaşlar 2 kürtajdan sonra adetlerim azaldı çok korkuyorum başına böyle bişey gelen varsa belirtileri neler tedavisi varmı lütfen fikirlerinizi bekliyorum

arkdaşlar 2 kürtajdan sonra adetlerim azaldı çok korkuyorum başına böyle bişey gelen varsa belirtileri neler tedavisi varmı lütfen fikirlerinizi bekliyorum

benimde azaldı. hormonları ölçtürdüm prolaktin yüksek o nedenle adet azlığı olabilir dedi. bakalım hamile değilsem ve yine aynı tarzda adet görürsem doktora gideceğim yapışıklık için. ama ben yumurtlama akıntısıda görmemiştim adet döneminden önce bu ay normale yakıntı yumurtlama akıntım.

ben ikinci adetimide oldum biraz daha fazlaydı ve ağrısızdı 3 yü beklemeyi düşünmüyorum hsg yaptırmaktanda korkuyorum vajinal ultrasonla belli olurmu acaba senindemi kürtajdan sonra azaldı adetin

ben ikinci adetimide oldum biraz daha fazlaydı ve ağrısızdı 3 yü beklemeyi düşünmüyorum hsg yaptırmaktanda korkuyorum vajinal ultrasonla belli olurmu acaba senindemi kürtajdan sonra azaldı adetin

evet ama dotor hormonlardandır dedi. dediği gibide yumurtlama akıntısı görmedim. ilk adetim aslında 2 gün sürdü ama çok yoğundu kanama. şimdi hem hamilelik hem adet bekliyorum bakalım hangisi gelecek. vajinal ultrasonda sorun görünmüyordu ama belli olmuyormuş öyle zaten. bence hormonlarınada baktır. kürtaj sonrası 3-4 ay adet düzensizliği normal dedi.

yumurtlama akıntısı dediğin ben onu anlayamıyorum takip ediyorum aslında ama anlamak çok zor 25 günde bir adet oluyorum çünkü testleri varmış ama eczanelerde bulamıyorum ankaradamısın hangi doktora gidiyosun benim 2. kürtajım olduğu için şu an hamilelik kesinlikle düşünmüyorum pskolojim alt üst oldu

arkadaşım merhaba. aslında gebelik forumuna girmiyorum ama aklıma sen geldin mesaj yazayım dedim. ben adet tarihinden 3 gün önce civan perçemi kürüne başladım. sabah akşam 1er bardak civan perçemi çayı içtim. bunun yanındada günde bir kez agnucaston adında hormon düzenleyici bir hap aldım eczaneden. ve şuan adetimin 2. günü. Allahıma şükür normal bir şekilde adet oldum. adetimin 5. gününe kadar sabah akşam 1 bardak devam edeceğim. eğer adetin hala azsa bunu bir dene öbür adetinde. ben faydasını gördüm inşallah sende görürsün

merhaba canım tavsiyelerin için çok tşk ederim aslında bi kaç gündür civanperçemini bende düşünüyorum ama adetime daha 2 hafta var şimdi başlasam olurmu acaba yoksa bendemi 3 gün kala başlayım

boşver Allah büyük. bugün bize yarın ona. onun hiç karnında bebeği ölmemiş sanırım. Allah yaşatmasın diyeceğim ama bu dünyada kınadığını yaşamadan ölmezmiş insan.

Asherman sendromu ve plasenta previa
Arkadaşlar merhaba
Ben iki kürtaj sonrası asherman sendromu sonucu yapışıklık yaşadım. Endometrium 5-5.5 mm inceliğindeydi,çok karamsar şeyler duydum .bir yıl tedavi oldum sonuç değişmedi. Ankara' da çok ünlü doktorlara gittim ancak netice değişmedi.histeroskopi ile yapışıklıklar açılmasına rağmen tabaka ilaçlarda yeteyince kalınlaşmadı. hsg sonuçlarımı benim için çok kıymetli hocam DOÇ. DR. IBRAHIM ESİNLERE götürdüm ve kimsenin rahatlatmadığı kadar güzel şeyler duydum kendisinden ve bu MORALLE 2ay sonra hamile kaldım. Bu işte moral çok ama çok önemli .ümidinizi yitirmeyin.hocamı geç tanıdım histeroskopiyi ona yaptıramadım ancak cerrahi konuda da çok başarılı. Eminim o bu operasyonuma girseydi yine çok iyi sonuç alırdım çünkü beni bu operasyonun tekrarlanması için ibrahim hocama yönlendirdiler ancak hsg sonuçlarından sonra ikinci histeroskopide gerek duymadı ve ben onun verdiği moralle önce ALLAHIMIN izniyle sonra hocamın konuşmalarıyla hamile kaldım. Hamileliğimde plasenta previa tanısı ile 34.haftada kızımı doğurdum.plasenta previa çok sıkıntılı bir süreçtir.28. Haftamda aralıklı olarak kanamalarım başladı ve son 1ay hastanede yattım.hocam her zaman bana çok moral verdi. Korkulu anlarım da saat kaç olursa olsun gerek yanımızda olarak gerekse telefon ile hep bize destek oldu MORAL VERDI . O BANA SADECE KADIN DOĞUM UZMANI OLARAK DEĞIL BIR INSAN OLARAK DA MORAL VEREREK YANIMDA OLDU. SONSUZ TEŞEKKÜRLRİMİ SUNUYORUM HOCAMA. BIR KEZ DAHA BU İŞİN MADDI YÖNÜNÜ BIR YANA BIRAKIP İŞİN INSANI BOYUTUNU ÖN PLANDA TUTUP BANA VERDIĞI DESTEK IÇIN . Arkadaşlar çok sıkıntılı 3yıl yaşadım ancak biliyorum ki en önemli şey moral! lütfen moralinizi yüksek tutan ve bu işi maddiyat olarak değil insanlık adına yapan insanlarla yolunuza devam edin. Burada hep çare arayanların msjlarını okudum, umarım bu yazı size bir umut kandili yakar ,insanın güzel haberleri duymaya en çok bu zamanlarda ihtiyacı oluyor
Sevgilerle, ALLAH herkesin yardımcısı olsun

Arkadaşlar merhaba
Ben iki kürtaj sonrası asherman sendromu sonucu yapışıklık yaşadım. Endometrium 5-5.5 mm inceliğindeydi,çok karamsar şeyler duydum .bir yıl tedavi oldum sonuç değişmedi. Ankara' da çok ünlü doktorlara gittim ancak netice değişmedi.histeroskopi ile yapışıklıklar açılmasına rağmen tabaka ilaçlarda yeteyince kalınlaşmadı. hsg sonuçlarımı benim için çok kıymetli hocam DOÇ. DR. IBRAHIM ESİNLERE götürdüm ve kimsenin rahatlatmadığı kadar güzel şeyler duydum kendisinden ve bu MORALLE 2ay sonra hamile kaldım. Bu işte moral çok ama çok önemli .ümidinizi yitirmeyin.hocamı geç tanıdım histeroskopiyi ona yaptıramadım ancak cerrahi konuda da çok başarılı. Eminim o bu operasyonuma girseydi yine çok iyi sonuç alırdım çünkü beni bu operasyonun tekrarlanması için ibrahim hocama yönlendirdiler ancak hsg sonuçlarından sonra ikinci histeroskopide gerek duymadı ve ben onun verdiği moralle önce ALLAHIMIN izniyle sonra hocamın konuşmalarıyla hamile kaldım. Hamileliğimde plasenta previa tanısı ile 34.haftada kızımı doğurdum.plasenta previa çok sıkıntılı bir süreçtir.28. Haftamda aralıklı olarak kanamalarım başladı ve son 1ay hastanede yattım.hocam her zaman bana çok moral verdi. Korkulu anlarım da saat kaç olursa olsun gerek yanımızda olarak gerekse telefon ile hep bize destek oldu MORAL VERDI . O BANA SADECE KADIN DOĞUM UZMANI OLARAK DEĞIL BIR INSAN OLARAK DA MORAL VEREREK YANIMDA OLDU. SONSUZ TEŞEKKÜRLRİMİ SUNUYORUM HOCAMA. BIR KEZ DAHA BU İŞİN MADDI YÖNÜNÜ BIR YANA BIRAKIP İŞİN INSANI BOYUTUNU ÖN PLANDA TUTUP BANA VERDIĞI DESTEK IÇIN . Arkadaşlar çok sıkıntılı 3yıl yaşadım ancak biliyorum ki en önemli şey moral! lütfen moralinizi yüksek tutan ve bu işi maddiyat olarak değil insanlık adına yapan insanlarla yolunuza devam edin. Burada hep çare arayanların msjlarını okudum, umarım bu yazı size bir umut kandili yakar ,insanın güzel haberleri duymaya en çok bu zamanlarda ihtiyacı oluyor

Arkadaşlar merhaba

sorma benimde aynı azalma değil hiç tık yok önce adet söktürücü verdi olmadı sonrasındaq fitil antibiyotik yine yok arkasından estrofem adında östrejen hormaonu arkasına yine adet söktürücü ve 4.ayım bitti hala adet olamadım rahim yapışıklığı oldu galiba haftaya hsg rahim filmi çekilecek varsa yapışıklı ameliyat çok endişeliyim sorma...

arkadaşlar ikinizede cvp için tşk ederim burada aynı durumda olan insanlara umut olmuşsun lütfen gördüğünüz tedavileri ve sonuçlarını yazın allah hepimize yardım etsin çok zor süreç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…