KÜRTAJ SONRASI BEBEK PLANLAYANLAR 2016

-Lidya-

Vaktinden evvel çiçek açmaz.
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2016
1.320
1.268
63
Merhabalar arkadaşlar 14 ocakda kürtaj olmak zorunda kaldım 8 haftalık melegimin kalbi durduğu için:(

Doktorum bende sorun olmadığını bebeğimde olduğunu 2 ay korunmamı folik asite devam etmeni söyledi.

Ben korunmadım kürtajımın 27.günü ilk adetimi oldum.

Benim gibi olan varmı buyrun destekleşelim

Canım bende kürtaj olmuştum kürtajdan 20 gün sonra adet oldum. 2 ay korundum 3. ay hamile kaldım. Bence bir süre korunmak daha mantıklı çünkü hemen hamile kalanlarda düşük oranı çok yüksek. Korunduğum aylarda doktor vücut toparlansın diye demirdi falan filan ilaçlar verdi iştahım bir açıldı anlatamam o ara kilo aldım biraz dikkat et kilo alma zaten hamile kalınca alınıyor. Umarım en kısa sürede kavuşursun bebeğine.

İki yil once kurtaj olmustum ayni sebepten.
Korunmadim hic adet olmadan hamile kaldim. Doktorum psikolojik olarak hazirsam korunmayabilecegimi, zaten rahim hazir olmadan hamilelik olusmayacagini soyledi. Ve dusuk yapma riskin hic dusuk yapmamis bi kadinla ayni dedi.

Suan oglum 20 aylik:))

İnsallah en hayirli zamanda sen de kucagina alirsin

İki yil once kurtaj olmustum ayni sebepten.
Korunmadim hic adet olmadan hamile kaldim. Doktorum psikolojik olarak hazirsam korunmayabilecegimi, zaten rahim hazir olmadan hamilelik olusmayacagini soyledi. Ve dusuk yapma riskin hic dusuk yapmamis bi kadinla ayni dedi.

Suan oglum 20 aylik:))

İnsallah en hayirli zamanda sen de kucagina alirsin

İnş cnm çok teşekkürler güzel dileklerin için

Canım bende kürtaj olmuştum kürtajdan 20 gün sonra adet oldum. 2 ay korundum 3. ay hamile kaldım. Bence bir süre korunmak daha mantıklı çünkü hemen hamile kalanlarda düşük oranı çok yüksek. Korunduğum aylarda doktor vücut toparlansın diye demirdi falan filan ilaçlar verdi iştahım bir açıldı anlatamam o ara kilo aldım biraz dikkat et kilo alma zaten hamile kalınca alınıyor. Umarım en kısa sürede kavuşursun bebeğine.

Cnm ama istiyorsanız bebek arayı çok açmayın diyorlar.

Zaten rahim toparlanmadan hamile kalınmazmış.
Korunmadım kalmadımda bu ay

Olacak varsa 1 yılda korunsan oluyor

Bence

Bebeğim 9 haftalikken kalbi durmuştu kürtajdan 4 ay sonra yeniden hamile kaldım şu an bir buçuk aylık bi kızım var

merhaba bende 31 aralıkta kürtaj oldum,7+2 de bebeğimin kalp atışları durduğu için.ilk adetimi 1 şubatta oldum şimdi tekrardan başladık çalışmalara rabbim hepimize tekrardan nasip eder inşallah

İnş cnm bizde başladık

Back
X