Kürtaj sonrası bekleme

Sağlıkla kucağımıza lırız inşallah. Açıkçası özel olarak hiçbirşey yapmadım ağır kaldırmamaya özen gösterdim o kadar her zaman moralinizi yüksek tutun ve ya aynı şeyler olursadan uzak durun
Merhaba,

Bende tekrar 2 ay sonra bebek düşünüyorum Allahın izni ile. İlk gebeliğimde hamile olduğumu bilmiyordum 5 haftalıkken öğrenmiştim 8. Haftada kalbi durdu kürtajla aldılar. Muhasebeci olarak çalışıyorum ofisteyim ama sabit değilim sürekli kocaman merdivenlerden aşağı in çık yapıyorum evrak getirip götürüyorum. Ve ofiste tek başımayım tepemde 2-3 tane müdür var sürekli stres altındayım ikinci hamilelik düşündüğüm işten çıkmam daha mı iyi olur. Yorumlarınız nelerdir. Bir yandan çalışmak istiyorum bir yandanda ilkinde kendime dikkat edemedim bir daha aynı olur diye korkuyorum

Merhaba,

Bende tekrar 2 ay sonra bebek düşünüyorum Allahın izni ile. İlk gebeliğimde hamile olduğumu bilmiyordum 5 haftalıkken öğrenmiştim 8. Haftada kalbi durdu kürtajla aldılar. Muhasebeci olarak çalışıyorum ofisteyim ama sabit değilim sürekli kocaman merdivenlerden aşağı in çık yapıyorum evrak getirip götürüyorum. Ve ofiste tek başımayım tepemde 2-3 tane müdür var sürekli stres altındayım ikinci hamilelik düşündüğüm işten çıkmam daha mı iyi olur. Yorumlarınız nelerdir. Bir yandan çalışmak istiyorum bir yandanda ilkinde kendime dikkat edemedim bir
Eğer düşük tehlikesi yoksa merdiven inip çıkmak çok çalışmak bunlar bebeği etkileyen şeyler değil tabi ben olsam çalışmam kendimi bu kadar yoğun tempo ve stresten uzak tutarım açıkçası. sağlıklı bir şekilde bebeğiniz olur inşallah

Eğer düşük tehlikesi yoksa merdiven inip çıkmak çok çalışmak bunlar bebeği etkileyen şeyler değil tabi ben olsam çalışmam kendimi bu kadar yoğun tempo ve stresten uzak tutarım açıkçası. sağlıklı bir şekilde bebeğiniz olur inşallah
Aynen öyle zaten sıkıntı merdiven inip çıkmak değil. İnsanın başındaki stres önemli. Amin İnşallah Allah isteyen herkese sağlıklı gebelikler nasip etsin.

image.webp
Arkadaşlar Merhaba,
Kürtaj sonucum geldi bunlar ne demek acaba bilen var mı. Yardım eder misiniz. İnşallah kötü birşey yoktur.

bende şubat 25 te kurtaj oldum , 6haftalıktı ..
ama benım patolojı sonucumda mol gebelık cıktı ve doktorum 1 sene korunma onerdı ılk gun, sonra beta hcg takıbı yapıldı hala da yapılıyor 6aya düştü, ama bazı kıtaplarda 1 yıl denıyormus.
6ay korunacagız , zaten cok da korkuyorum, Rabbım bır daha yaşatmasın ..
ama benm mol gebelık olmasa sanırım doktorum ıkı adet korunma onerecektı ..
Ben 8 haftalıkti kalp atışı yoktu kürtaj oldum diktirum dediki bir ay sonra hamile olabilirsin. Kürtajin on beşinci günü ilişki yaşadım hamiele kalabilir miyim endişeliyim birşey olurmu

Ben 8 haftalıkti kalp atışı yoktu kürtaj oldum diktirum dediki bir ay sonra hamile olabilirsin. Kürtajin on beşinci günü ilişki yaşadım hamiele kalabilir miyim endişeliyim birşey olurmu
Genelde 1-2 adet öneriyorlar 2-3 ay hani rahim dinlensin diye. Ama hamile olursanda sıkıntı olmaz Allah izniyle merak etme.
Folikasit vitamin ilacı felan kullanıyor musun.
Bende aynı 8 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum
2 aydır deniyoruz olmuyor 3. Ayımdayım yarın adet günüm bakalım adet olacak mıyım.

Genelde rahim
Genelde doktorlar rahîm dinlensin istiyor..
İyi düşünelim inşallah bir sorun olmaz

Back
X