2 aralıktan bu yana ılıskın olmadı mı bıdaha?24 aralıkta adet deıldı leke yazmıssın adet nezaman oldun? cıft cızgı cıkmıs hamılesındır. 15 kasımdan bu yana bhcg kalmaz kanında . adet geç kalabılıyo kurtaj sonrası 40 gunlerı bulabılıyo . lakın bıraz karısık yazmıssın ne yazdıgını kavrayamadım adet de oldum yazıp 50 gun neyı hsapladın ??. hamıle olabılırsın tabıkı. rabbım hakkında hayırlısını versınKızlar 15 kasımda kürtaj oldum suphelı ılıskı 1-2 aralık ve 24 aralıkta adete benzer leklenmem oldu adet gıbı ama degıl leke tarzındaydı bugun test yapym dedım cıft cızgı cıktı ıkı tane yaptım ıkısıde aynı yanı 50 gün gecmı oluyor kürtajdan adette gordum hamıle olablırmıyım ki
Kızlar 15 kasımda kürtaj oldum suphelı ılıskı 1-2 aralık ve 24 aralıkta adete benzer leklenmem oldu adet gıbı ama degıl leke tarzındaydı bugun test yapym dedım cıft cızgı cıktı ıkı tane yaptım ıkısıde aynı yanı 50 gün gecmı oluyor kürtajdan adette gordum hamıle olablırmıyım ki
Oldu canım ama korunduk 1-2 aralık şüpheli ilişki oldu yanı korunmadık o esnada2 aralıktan bu yana ılıskın olmadı mı bıdaha?24 aralıkta adet deıldı leke yazmıssın adet nezaman oldun? cıft cızgı cıkmıs hamılesındır. 15 kasımdan bu yana bhcg kalmaz kanında . adet geç kalabılıyo kurtaj sonrası 40 gunlerı bulabılıyo . lakın bıraz karısık yazmıssın ne yazdıgını kavrayamadım adet de oldum yazıp 50 gun neyı hsapladın ??. hamıle olabılırsın tabıkı. rabbım hakkında hayırlısını versın
Canım 15 aralıkta baktırdım kana 4 cıkmıstı bende sıfırlanmıstır dıye dusunuyorum o yuzdenBenim iki ay sonra sıfırlandı hcg oyuzden bise diyemiyorum düzenli.kan verip anlayabilirsiniz anca keşke daha önce baktirsaydiniz kana
Canım 15 aralıkta baktırdım kana 4 cıkmıstı bende sıfırlanmıstır dıye dusunuyorum o yuzden
Kana tekrar baktırmak lazım 2 aralıkta hamıle kalsam mesela 15 aralıkta kan verdıgımde 4 degerının cıkması normal mi gebelik gorunmedı geç döllenmemi acaba olduysadaOzaman tekrar hamile kalmışsındır
Kana tekrar baktırmak lazım 2 aralıkta hamıle kalsam mesela 15 aralıkta kan verdıgımde 4 degerının cıkması normal mi gebelik gorunmedı geç döllenmemi acaba olduysada
Benim kürtaj sonrasi hafif bir kan pıhtısı kalmisti 50. Gunde farkettik hem adet olmamıştım hemde beta 400 cikmisti. Lekelenmeler oluyodu. Doktorum kurtaj sonrasi beta 20 gunde sifirlar demisti. Ama burada 1 ayda bile sifira inmeyenleri okudum. O pihtidan dolayi benim oyle cikmisti. Evde yaptigim testte iki cizgi cikiyodu. Pıhtıyı aldıktan snra beta 1 haftada sıfırladi. Sende gebelik olabilir benim yasadigim gbide olabilir bence hemen doktora git. Benim dis gebelik geçirmemden suphelenmisti doktor. Allahtan beta hizla düştüKızlar 15 kasımda kürtaj oldum suphelı ılıskı 1-2 aralık ve 24 aralıkta adete benzer leklenmem oldu adet gıbı ama degıl leke tarzındaydı bugun test yapym dedım cıft cızgı cıktı ıkı tane yaptım ıkısıde aynı yanı 50 gün gecmı oluyor kürtajdan adette gordum hamıle olablırmıyım ki
Selam canım çok geçmiş olsun. Bende 19 Aralık ta kürtaj oldum. Şuan belli belirsiz lekelenmem var.Doktor 20 gün sonra kontorle gel demişti. Bu cuma günü kontorlüm var.kontrol de acaba beta kan testialırlar mı ben isteyeyim mi doktorumdan. Devlete gideceğim Zeynwep Kamil'eBenim kürtaj sonrasi hafif bir kan pıhtısı kalmisti 50. Gunde farkettik hem adet olmamıştım hemde beta 400 cikmisti. Lekelenmeler oluyodu. Doktorum kurtaj sonrasi beta 20 gunde sifirlar demisti. Ama burada 1 ayda bile sifira inmeyenleri okudum. O pihtidan dolayi benim oyle cikmisti. Evde yaptigim testte iki cizgi cikiyodu. Pıhtıyı aldıktan snra beta 1 haftada sıfırladi. Sende gebelik olabilir benim yasadigim gbide olabilir bence hemen doktora git. Benim dis gebelik geçirmemden suphelenmisti doktor. Allahtan beta hizla düştü
Ben 20. Gun kontrolune gittigimde ultrasonla baktim sadece parca kontrolü yapti. Devlete gidiyordum bende. Beta istemezse aile hekimliginde sen yaptir sifirladigini gormekte fayda varSelam canım çok geçmiş olsun. Bende 19 Aralık ta kürtaj oldum. Şuan belli belirsiz lekelenmem var.Doktor 20 gün sonra kontorle gel demişti. Bu cuma günü kontorlüm var.kontrol de acaba beta kan testialırlar mı ben isteyeyim mi doktorumdan. Devlete gideceğim Zeynwep Kamil'e
Günaydın canım. Peki alttan mı baktılar parça kontrolünü? Bir desenin lekelenmene kadar sürmüştü? Beta o demezze ben isterim sağlık ocağında sonuçlar hemen çıkmaz kiBen 20. Gun kontrolune gittigimde ultrasonla baktim sadece parca kontrolü yapti. Devlete gidiyordum bende. Beta istemezse aile hekimliginde sen yaptir sifirladigini gormekte fayda var
Alttan bakıyor tabi canım. İlk kurtajimda bir iki gün surdu digerinde 15-20 gun ara ara devan etti. Beta sağlık ocaginda sabah versen aksama çıkar. Ama doktor da istese olur tabi. İkinci kurtajdan sonra ben 0 a inene kadar takip etmiştimGünaydın canım. Peki alttan mı baktılar parça kontrolünü? Bir desenin lekelenmene kadar sürmüştü? Beta o demezze ben isterim sağlık ocağında sonuçlar hemen çıkmaz ki
Anladım canım. Çok geçmiş olsun. Yine alttan muayene artık gına geldi oraya ha bir şeylerin girip çıkmasındanAlttan bakıyor tabi canım. İlk kurtajimda bir iki gün surdu digerinde 15-20 gun ara ara devan etti. Beta sağlık ocaginda sabah versen aksama çıkar. Ama doktor da istese olur tabi. İkinci kurtajdan sonra ben 0 a inene kadar takip etmiştim
İlişki olmasin zaten enfeksiyona karsi. Kisiden kisiye değişiyor iste kanama durumuAnladım canım. Çok geçmiş olsun. Yine alttan muayene artık gına geldi oraya ha bir şeylerin girip çıkmasındanİşte bakalım bende de bir kesileydi şu lekelenme sıkıldım sürekli böyle dolaşmaktan. İlişkiye de giremiyoruz eşimle tamamen kesilene kadar yasakmış ilişki. Ben yarın doktordan rica ederim beta testi için gerek yok derse de sağlık ocağına giderim dediğin gibi canım.
Evet. enfeksiyon olmasın diye ilişki yasak onu biliyorum canım. Benki sezeryanla doğum yaptım o zaman bile doğum sonrası kanamam olmadı öyle 1 hafta anca. Bu çok uzun geldi banaİlişki olmasin zaten enfeksiyona karsi. Kisiden kisiye değişiyor iste kanama durumu
Değişiyor demekki zamana ve duruma gore benim 11 haftalik kurtajimda 2-3 gun lekelenme oldu 8 haftalik olanda 15-20 gun oldu.Evet. enfeksiyon olmasın diye ilişki yasak onu biliyorum canım. Benki sezeryanla doğum yaptım o zaman bile doğum sonrası kanamam olmadı öyle 1 hafta anca. Bu çok uzun geldi bana
Düşündüğün zaman 11 haftalıkta daha uzun sürmeli sanki geliyor insana. ama doktor bana dedi bebeğin yerleştiği yer bile fark ettirir kanama seviyesini dedi.Değişiyor demekki zamana ve duruma gore benim 11 haftalik kurtajimda 2-3 gun lekelenme oldu 8 haftalik olanda 15-20 gun oldu.
Aynen canim kisiden kisiye gebelikten gebelige haftasina sekline yerine vs vs okadar cok etken var ki herkesin durumu gercekten kendine özgüDüşündüğün zaman 11 haftalıkta daha uzun sürmeli sanki geliyor insana. ama doktor bana dedi bebeğin yerleştiği yer bile fark ettirir kanama seviyesini dedi.
aynen canım aynen. Allah hayrlısını versinAynen canim kisiden kisiye gebelikten gebelige haftasina sekline yerine vs vs okadar cok etken var ki herkesin durumu gercekten kendine özgü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?