Kürtaj sonrası ciddi ağrı

Bskg123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2021
6
1
1
28
Merhabalar. Bugün 8 haftalık gebeligime son verdim ve genel anestezi ile kürtaj oldum. Doktorum operasyon sonunda hiç bir sorun yaşamayacagimi söylemişti fakat anesteziden uyanır uyanmaz beni cinnet derecesine getirecek şiddette ağrılarım oldu serum ve iğne yapmalarına rağmen 1-2 saate yakın geçmedi. Regl ağrısının 10 katı olduğuna yemin edebilirim. Daha önce böyle bir durumla karşılaşan oldu mu? Operasyonumda bir sorun olup olmadığına karşı şüphe duydum bu deneyimden sonra.

Öncelikle çok geçmiş olsun. İlk günler böyle ağrılar yaşanabiliyor ama eğer geçmezse ve ateşiniz de yükselirse enfeksiyon olabilir. dikkatli olun bol su için bir hafta 10 gün sonraki kontrolünüzü ihmal etmeyin.

Geçmiş olsun operasyonu nerede yaptırdınız güvenilir steril bir yer miydi?

Bende bir hafta çetin bir ağrı çektim, cok zormuş gerçekten. Operasyon sonrası anlayabiliyorum sizi. Ilacları alin dinlenin umarım cabuk atlatırsıniz ates olmasin dikkat edin. Agri kesici almıstım.

Merhabalar. Bugün 8 haftalık gebeligime son verdim ve genel anestezi ile kürtaj oldum. Doktorum operasyon sonunda hiç bir sorun yaşamayacagimi söylemişti fakat anesteziden uyanır uyanmaz beni cinnet derecesine getirecek şiddette ağrılarım oldu serum ve iğne yapmalarına rağmen 1-2 saate yakın geçmedi. Regl ağrısının 10 katı olduğuna yemin edebilirim. Daha önce böyle bir durumla karşılaşan oldu mu? Operasyonumda bir sorun olup olmadığına karşı şüphe duydum bu deneyimden sonra.
Merhaba canım
Öncelikle çok geçmiş olsun. Kürtaj çok zor bir operasyon ne kadar kısa da sürse de. Maalesef benim ilk gebeliğim senin gibi 8 haftalıkken kürtaj oldu ama gelismemisti kese 5 haftalık çıkmıştı. Ve operasyondan sonra kendime gelir gelmez ağrıdan kivrandim beni uyutun diye yalvardigimi hatırlıyorum. Yani sanırım bunyeyle de alakalı ama ben de senin gibi çok Zor geçirdim. Eve geldikten sonra da 4 gün adet sancısı çektim. Bencr yaşadığın çok normal kötü düşünme ama antibiyotik veriyorlar onu mutlaka kullan. Ağrıların uzun sürerse de mutlaka doktorunu bilgilendir 🙏

Bende bir hafta çetin bir ağrı çektim, cok zormuş gerçekten. Operasyon sonrası anlayabiliyorum sizi. Ilacları alin dinlenin umarım cabuk atlatırsıniz ates olmasin dikkat edin. Agri kesici almıstım.
Teşekkür ederim size de geçmiş olsun bana da antibiyotik ve ağrı kesici verdi bugün operasyon sonrası ilk günüm daha iyiyim çok şükür

Korona var diye refakatçi de olmuo. Çok zorlanıyor insan. Senesi geldi acikcasi. Insallah tekrar hamilelik olur.

Korona var diye refakatçi de olmuo. Çok zorlanıyor insan. Senesi geldi acikcasi. Insallah tekrar hamilelik olur.
Amin inşallah. Benim yanımda 1 refakatçim vardı sonradan bir arkadaşım daha geldi ama bir şey demediler. Şanslıyım sanırım. Ama insanın yaninda kesinlikle bir kadın refakatçi şartmış onu çok iyi anladım.

Back
X