• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj sonrası dondurulmuş transferi yaptıranlar ve yaptıracak olanlar

errik

Guru
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2010
360
306
303
Merhaba arkadaşlar,
Benim 9 haftalık bebeğimin kalbi atmadığı için kürtaj oldum ve dondurulmuş emriyolarımın transferi için gün sayıyorum. Benim gibi bekleyenler veya yaptırmış olan arkadaşlar tecrubelerimizin/sorularımızın paylaşımı için topiğe bekliyorum.

Merhaba arkadaşlar,
Benim 9 haftalık bebeğimin kalbi atmadığı için kürtaj oldum ve dondurulmuş emriyolarımın transferi için gün sayıyorum. Benim gibi bekleyenler veya yaptırmış olan arkadaşlar tecrubelerimizin/sorularımızın paylaşımı için topiğe bekliyorum.
bende geçen yıl nisan ayında dondurulmuş embriyo ile hamile kalıp bebeğimi 10+6 günlükken kalp atışları durduğu için zorunlu kürtaj olmak zorunda kaldım ,şu an tekrar dondurulmuş embriyo için tedaviye başladım .ama o zaman adetle başlayıp 23.gün transfer olmuştum .şu an 20. gün olcalmış :::((((

sizin kaçıncı gün transferiniz? artık herşeyde bişey arar oldum belki normal olağan bişeydir ama benim içime bi kuşku düştü

sizin kaçıncı gün transferiniz? artık herşeyde bişey arar oldum belki normal olağan bişeydir ama benim içime bi kuşku düştü
Benim dondurulmuş transferi yapılmayacak doktorumun tavsiyesi ile. bu topiği açtığım zaman kürtajla alınan bebeğin genetik sonucu henüz çıkmamıştı. Genetik sonucunda bebekte ciddi bir anomali oldugunu ogrendik ve bu nedenle de doktorum kalan dondurulmuşları yapmak yerine yeniden tedavi sürecini başlatıp embriyolara pgt yapalım dedi. Ben de bu adetle yeni tedaviye başlamayı düşünüyorum. Siz bayağı ara vermişsiniz sanirim. Hangi hastanede yaptiriyorsunuz? Bence öncekine göre daha erken transfer yapılacağına takılmayin çünkü bildiğim kadarıyla rahim kalınlığına göre transfer tarihi belirleniyor. Çok önemli bir değişiklik yaratacağını sanmıyorum.

merhaba, bende şubat ayında ilk embriyomu transfer ettirdim. Kimyasal gebelik oluştu. Nisan ayında dondurulmuş embriyolarım konulacak. Bu ay şansımı ovulasyon testi ile denemek istedim fakat testte hala ovulasyon günümü göremiyorum.

Back
X