3. Gün dondurulmuş embriyo

melisss23

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2023
9
4
16
31
Merhaba arkadaşlar ayın 18 inde dondurulmuş 3. Gün embriyosu transferi oldum. Embriyoların kalitelieri birinci kaliteydi bugün transfer harici
9. Günü normal kaset test yaptım negatif çıktı. Umudum kalmadı açıkça tutmuş olsaydı en azından silik çıkardı. Neden tutmadıgını anlayamıyorum. Önceki transferimde de 2 tane transfer edilmişti onlarda birinci kaliteydi bunlarda. Histereskobi ameliyatı oldum embrioglue de kullandım ama yinede tutmuyorlar herhangi bir sorunun da yok eşimin sperm değerleri düşük ama yine de anlam veremiyorum

Merhaba arkadaşlar ayın 18. De dondurulmuş 3. Gün embriyosu transferi oldum. Embriyoların kalitelieri birinci kaliteydi bugün transfer harici
9. Günü normal kaset test yaptım negatif çıktı. Umudum kalmadı açıkça tutmuş olsaydı en azından silik çıkardı. Neden tutmadıgını anlayamıyorum. Önceki transferimde 2 tane transfer edilmişti onlarda birinci kaliteydi bunlarda. Histereskobi ameliyatı oldum embrioglue de kullandım ama yinede tutmuyorlar herhangi bir sorunun da yok eşimin sperm değerleri düşük ama yine de anlam veremiyorum
Merhaba, 3.gün embriyosunda geç çıkabiliyor. Kan verip sonuca bakın isterseniz. Test göstermiyor olabilir belki.
Kaç hücreli olduklarını söylediler mi?

6 ve 5 hücreli ama 1 . Kalite doktorumda söyledi dosyada kendimde gördüm. Daha öncekiler ise 6 ve 3 hücreliydi

Back
X