Kürtaj sonrası folik asit

Ecem1109

Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2016
123
72
18
32
Doktorum kürtaj sonrası 1 ay korunun, sonra regl olursun o zaman da folik asite başla korunmayı da bırakabilir siniz dedi.. benim gibi doktoru kürtaj sonrası regl olunca folik asit e başlatan var mı?

Doktorum kürtaj sonrası 1 ay korunun, sonra regl olursun o zaman da folik asite başla korunmayı da bırakabilir siniz dedi.. benim gibi doktoru kürtaj sonrası regl olunca folik asit e başlatan var mı?
Gebelik düsünuyosan 3 ay öncesinden kullanmaya başlayabilirsin ki sen hemen istiyosun kullanmanda başlamanda fayda var

Bana da öyle dedi canım ,doktorum
Bu gün başladım içmeye ama 1 ay daha korunsam mı bilemedim ya
Tekrar doktora gidip soracağım artık bana 1veya 2 ay korun demişti doktorum
1. Ay geçti ben de kürtaj oldum

Bana da öyle dedi canım ,doktorum
Bu gün başladım içmeye ama 1 ay daha korunsam mı bilemedim ya
Tekrar doktora gidip soracağım artık bana 1veya 2 ay korun demişti doktorum
1. Ay geçti ben de kürtaj oldum

Bana da doktor bir ay dedi ama ben korktuğum için süreyi uzatmak istiyorum

Kürtaj sonrası pıhtı kalan varmı doktor serum yazdı yarın yine kontrol var ne dicek

Canım ben düşük sonrası gittiğim 2.dr. Folik asiti gün aşırı al demişti ki alanında çok iyi bi Dr.
Diğer operasyonu gerçekleştiren Dr.mda alma dedi. Ben şu an regli ye kadar almamaya karar verdim

Canım bende kürtaj oldum doktorum 2 ay korun dedi. Ama bana folikasiti bırakmana gerek yok korunma sonrası tekrar gebelik düşünüyorsun çünkü o yüzden devam et demişti

2 gün önce 11 haftalık bebeğimin kalbinin durması sebebiyle kürtaj oldum... dr um alanında çok iyi bir dr,10 gün sonra gel kontrol edicem,20 ila 40 gün sonra adet görürsün ondan sonra tekrar hamile kalacaksın asla korunmanı istemiyorum dedi...Hoş ben bebek istiyormuyum şuanda onu bilmiyorum

bende 3 gun once kurtaj oldum arkadaslar zor ama yapacak bisi yok banada dr 3 ay bekle dedi ama ben sureyi biraz daha uzaticam sanirim 5 ay iyice hem bedenen hemde ruhen duzelmek istiyorum zira yine ayni bisey olur diye simdiden endise ediyorum allahima sukrediyorum bi oglum var destekcim 4 yasinda allah ona saglik sihhat guzel omur versin

Bende haziran da kürtaj olmuştum doktorum 2 ay korunma verdi ama hamilelik düşünüyorsan 2 ay sonra hemen folikasiti bırakma devam et dedi

canım ben de kürtaj oldum hangi doktora gidiyorsun? Doktorlar hep korunun diyor kafam çok karışık!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…