Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebelik düsünuyosan 3 ay öncesinden kullanmaya başlayabilirsin ki sen hemen istiyosun kullanmanda başlamanda fayda varDoktorum kürtaj sonrası 1 ay korunun, sonra regl olursun o zaman da folik asite başla korunmayı da bırakabilir siniz dedi.. benim gibi doktoru kürtaj sonrası regl olunca folik asit e başlatan var mı?
Bana da öyle dedi canım ,doktorum
Bu gün başladım içmeye ama 1 ay daha korunsam mı bilemedim ya
Tekrar doktora gidip soracağım artık bana 1veya 2 ay korun demişti doktorum
1. Ay geçti ben de kürtaj oldum
Ben de korkuyorum yaBana da doktor bir ay dedi ama ben korktuğum için süreyi uzatmak istiyorum
Canım ben düşük sonrası gittiğim 2.dr. Folik asiti gün aşırı al demişti ki alanında çok iyi bi Dr.Doktorum kürtaj sonrası 1 ay korunun, sonra regl olursun o zaman da folik asite başla korunmayı da bırakabilir siniz dedi.. benim gibi doktoru kürtaj sonrası regl olunca folik asit e başlatan var mı?
Canım bende kürtaj oldum doktorum 2 ay korun dedi. Ama bana folikasiti bırakmana gerek yok korunma sonrası tekrar gebelik düşünüyorsun çünkü o yüzden devam et demiştiDoktorum kürtaj sonrası 1 ay korunun, sonra regl olursun o zaman da folik asite başla korunmayı da bırakabilir siniz dedi.. benim gibi doktoru kürtaj sonrası regl olunca folik asit e başlatan var mı?
neden alma dediler bnmkıde dusukten snra al demstı ?Canım ben düşük sonrası gittiğim 2.dr. Folik asiti gün aşırı al demişti ki alanında çok iyi bi Dr.
Diğer operasyonu gerçekleştiren Dr.mda alma dedi. Ben şu an regli ye kadar almamaya karar verdim
Bende haziran da kürtaj olmuştum doktorum 2 ay korunma verdi ama hamilelik düşünüyorsan 2 ay sonra hemen folikasiti bırakma devam et dediDoktorum kürtaj sonrası 1 ay korunun, sonra regl olursun o zaman da folik asite başla korunmayı da bırakabilir siniz dedi.. benim gibi doktoru kürtaj sonrası regl olunca folik asit e başlatan var mı?
canım ben de kürtaj oldum hangi doktora gidiyorsun? Doktorlar hep korunun diyor kafam çok karışık!!2 gün önce 11 haftalık bebeğimin kalbinin durması sebebiyle kürtaj oldum...dr um alanında çok iyi bir dr,10 gün sonra gel kontrol edicem,20 ila 40 gün sonra adet görürsün ondan sonra tekrar hamile kalacaksın asla korunmanı istemiyorum dedi...Hoş ben bebek istiyormuyum şuanda onu bilmiyorum
![]()