• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj sonrasi, gebe kalamama...

Rudd

Hrşey bitti.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2013
59
5
13
Merhaba,
Esimle 5 ay arayla 2 kez korunmasiz iliskiye girdik ve 2"side gebelikle sonuclandi.. Ama hazir olmadigimizi dusunerek kurtaj olma karari aldim... Evliligim boyunca ben hic bir turlu korunmadim (igne,ilac ...) v.s. Ama su an maddi, manevi olarak hazir hissettigimiz icin cocuk dusunuyoruz 2 aydir duzenli olarak korunmasiz iliskiye giriyoruz. Ilk ay 10 gunluk bi regl gecikmesi disinda bir sonuc alamadim.. Ne yapmam lazim .. Yardimci olursaniz cok sevinirim.

Son düzenleme:
Merhaba,
Yaklasik 3 yillik evliyim.. Esimle 5 ay arayla 2 kez korunmasiz iliskiye girdik ve 2"side gebelikle sonuclandi.. Ama hazir olmadigimizi dusunerek kurtaj olma karari aldim... Evliligim boyunca ben hic bir turlu korunmadim (igne,ilac ...) v.s. Ama su an maddi, manevi olarak hazir hissettigimiz icin cocuk dusunuyoruz 2 aydir duzenli olarak korunmasiz iliskiye giriyoruz. Ilk ay 10 gunluk bi regl gecikmesi disinda bir sonuc alamadim.. Ne yapmam lazim .. Yardimci olursaniz cok sevinirim.

35 yaşın altındaysanız bir yıl denemenizi öneririm. Gebe kalırsınız merak etmeyin. Bu arada diğer kullanıcılar burası özel bir forum (Bahçeci kliniğine ait) bana soru soran üyelere yaptığınız olumsuz yorumlarınız fayda yerine zarar verir. Mesajlarınızı siliyorum...

Back