- 2 Ocak 2022
- 564
- 421
- 33
- 40
- Konu Sahibi Sopranoooo
Hanımlar kısa süre önce bebeğimin kalp atışları durduğu için mecburen kürtaj olmak zorunda kaldım. Benimle aynı durumu yaşayanlar ne zaman adet oldunuz? Tekrar hamile kalabildiniz mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 19. Günüm canım ilk iki gün dışında ne kanama ne ağrım oldu hatta 14/17. Günler arasında yumurtlama akıntım bile geldi. Doktoruma gittim betam 0 lanmış ve gerçekten yumurtlama başlamış yani normale dönmüş vücudum ve 10/15 güne de adet olacaksın dedi şuan adetime tahmini 10 gün var bakalım bende bekliyorumHanımlar kısa süre önce bebeğimin kalp atışları durduğu için mecburen kürtaj olmak zorunda kaldım. Benimle aynı durumu yaşayanlar ne zaman adet oldunuz? Tekrar hamile kalabildiniz mi?
Geçmiş olsun canım, 6 ay önce ben de kalp durması sonucu kürtaj oldum. İlk adeti 35 gün sonra oldum sonrasında 29, 35 gibi devam etti hala eski düzenime dönmüş değilim.Hanımlar kısa süre önce bebeğimin kalp atışları durduğu için mecburen kürtaj olmak zorunda kaldım. Benimle aynı durumu yaşayanlar ne zaman adet oldunuz? Tekrar hamile kalabildiniz mi?
Seni çok iyi anlıyorum ben de heveslenip almıştım. Ama yapacak bir şey yok hayırlısı böyleymiş. Hareketlerini hissedip öyle kaybetmek daha zor olurdu emin ol.Amin insallah Rabbım beter acılardan saklasın hepimizi... İnsanın aklına gelmeyen başına geliyor. Ne hayaller kurmuştum ufak tefek biseyler almıştım nebileyim işte... Herseyin hayırlısi tabi ama insan üzülmekten alamıyor kendini iste
Merhaba canımHanımlar kısa süre önce bebeğimin kalp atışları durduğu için mecburen kürtaj olmak zorunda kaldım. Benimle aynı durumu yaşayanlar ne zaman adet oldunuz? Tekrar hamile kalabildiniz mi?
Canım çok üzüldüm gerçekten bende sekiz ay önce kalp atışı durdu kürtaj oldum bir ay içinde adet oldum tekrar kürtaj olduğum gün adet oldum şuan sekiz ay istiyorum ama daha hamilelik yok bakalım bu ay on gün var adetime bekliyorum ben iki defa kürtaj oldum bu gebelikten öncede kürtaj olmuştum boş gebelikten dolayı olmuştum aynı yine kürtaj gününde adet oldum altı ay sonra kalmıştım ama kalbi durdu şaun da bekliyorumHanımlar kısa süre önce bebeğimin kalp atışları durduğu için mecburen kürtaj olmak zorunda kaldım. Benimle aynı durumu yaşayanlar ne zaman adet oldunuz? Tekrar hamile kalabildiniz mi?
Canım bende olmadı gittim klomen kullandım beş gün iğne vurdum yine olmadı ya niye olmuyir yaMerhaba canım
bende aynı durumu mart ayında yaşadım ve kürtaj oldum. Kürtajdan 19-20 gün sonra adet oldum ama ara ara lekelenmelerim vardı. Biz 7 ay kendimiz değerlendirdik ovulasyon takibi ile ama olmadı. 8. Ayımda doktora gittim adetin 3. Günü klomen yazdı bana onu kullandım 5 gün adetin 5. Günü başladım ilacım bittiğinde doktora gittim yumurtalarım büyümüştü ve ovitrella iğne vurundum ve şuan hamileyim 11+4 haftalığız. Darısı İnşallah senin gibi bekleyen tüm herkese.
Nerde oturuyorsunuz doktorumu önerebilirim ona göre.
Aslında herşey nasip kısmet vakti ve zamanı var diye düşünüyorum ben. Sonuçta hamile kalabiliyorsunuz. Bir sorun olduğunu düşünmüyorum doktora gidip kan pıhtılaşma testi yaptırdınız mı. Ben şuan her ihtimale karşı corasprin ve progestan kullanıyorum.Canım bende olmadı gittim klomen kullandım beş gün iğne vurdum yine olmadı ya niye olmuyir ya
Yok kan pıhtılaşma testi yapmadjm hic genetik bölümü baktinbir şeylere yok sıkıntı dedi evet kalıyorum ama bu sekiz ay bana iki sene gibi niye olmuyor diyorum ya psikolojim bozuldu artık yoruldum vallahi.cocuk yapmaktanAslında herşey nasip kısmet vakti ve zamanı var diye düşünüyorum ben. Sonuçta hamile kalabiliyorsunuz. Bir sorun olduğunu düşünmüyorum doktora gidip kan pıhtılaşma testi yaptırdınız mı. Ben şuan her ihtimale karşı corasprin ve progestan kullanıyorum.
Sabır diyipp bekleyeceğizz artıkkk olur elbett bir daha olurYok kan pıhtılaşma testi yapmadjm hic genetik bölümü baktinbir şeylere yok sıkıntı dedi evet kalıyorum ama bu sekiz ay bana iki sene gibi niye olmuyor diyorum ya psikolojim bozuldu artık yoruldum vallahi.cocuk yapmaktan![]()
İnşallah canım sağlıklı olsunda ne zaman olursa olsunSabır diyipp bekleyeceğizz artıkkk olur elbett bir daha olurBol bol dua ediyorum ben sizlere
![]()
Nerdeyse aynı durumdayız hepimize çok geçmiş olsunGeçmiş olsun canım, 6 ay önce ben de kalp durması sonucu kürtaj oldum. İlk adeti 35 gün sonra oldum sonrasında 29, 35 gibi devam etti hala eski düzenime dönmüş değilim.
Doktor üç ay korun demişti bir ay da ben kendim korundum geçen ay ovulasyon günlerini değerlendirdim ama olmadı vücut hala hazır değil sanırım.
Strese bağlı birkaç sorunum da çıktı çünkü kürtaj sonrası. Bazı doktorlar bir adetten sonra başlayın diyor bazısı bekletin diyor bazısı hiç adet görmeden tekrar hamile kalıyor.
Naçizane vücuduna biraz zaman tanı işlem gören bir rahim var sonuçta, daha da kötü olmasın.
Rabbim aratmadan nasip etsin tekrar![]()
Kayseri de yasiyorumMerhaba canım
bende aynı durumu mart ayında yaşadım ve kürtaj oldum. Kürtajdan 19-20 gün sonra adet oldum ama ara ara lekelenmelerim vardı. Biz 7 ay kendimiz değerlendirdik ovulasyon takibi ile ama olmadı. 8. Ayımda doktora gittim adetin 3. Günü klomen yazdı bana onu kullandım 5 gün adetin 5. Günü başladım ilacım bittiğinde doktora gittim yumurtalarım büyümüştü ve ovitrella iğne vurundum ve şuan hamileyim 11+4 haftalığız. Darısı İnşallah senin gibi bekleyen tüm herkese.
Nerde oturuyorsunuz doktorumu önerebilirim ona göre.
HmmKayseri de yasiyorum
doktoru bana önerebilir misiniz?bir dış gebelik bir de kürtaj geçmişim var benim de 5 aydır olmuyorHmm
Ben istanbuldayım yaa
3 4 ay önce kese düzensiz olduğu için kürtaj oldum 6 hafta falandı. Şimdi de tekrar sevinç yaşadım derken bebeğin kalbi durduğunu öğrendim. Şimdi başka bir doktora gidiyorum. 9 haftayım. Coraspirin kullandığım için hemen kürtaj olamıyorum. Bulantılarım devam ediyor![]()
Size de geçmiş olsun. Kendi düşse kürtaja gerek kalmaz belki . Benim bu 3. Kürtaj olacak. Ona da zararlı diyorlar. Ama düşecek gibi de değil. Dün bıraktım aspirini cumartesi olacağm ben de sanırımBenim de öyle olmuştu, belirtiler devam etmişti… kalp atışı için gittiğimde durduğumu öğrendim , 10 gün önce kürtaj oldum , aspirin kullandığım için bekledim 4 gün sonra kürtaj olmuştum, geçmiş olsun![]()
Size de geçmiş olsun. Kendi düşse kürtaja gerek kalmaz belki . Benim bu 3. Kürtaj olacak. Ona da zararlı diyorlar. Ama düşecek gibi de değil. Dün bıraktım aspirini cumartesi olacağm ben de sanırım![]()