Kürtaj sonrası gebelik tecrübesi olanlar lütfen yazsın 🤍

Ben 11 Nisan'da kürtaj oldum bebeğimin kontrolüne gittim 11 haftalık sanıyorduk ama 8+5 te kalbi durmuş kuzumun doktorum kürtajdan sonra 1 adet yada 2 adet döneminden sonra korunma dedi bu ay hiç korunmadim yumurtlama tarihimi takip ettim 5 gün sonra regl günüm beklemedeyim bakalım bende senin gibi korku içindeyim ama bebekte istiyorum zaman kaybetmek istemiyorum Allahım sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah bizlere

Amin inşallah Zilhicce’nin ilk on günündeyiz çok dua edelim birbirimize ve sadaka çıkaralım.
İnsan allak bullak hissediyor bu dönemlerde öyle karmaşık oluyor ki duygularımız bunu sadece yaşayan anlar. Korku ve istek ikisi de aşırı derecede. Ama eğer hamile kalabiliyorsak Allah’ın izniyle bir gün bebeğimizi kucağımıza alacağız ben inanıyorum inşallah önümüzdeki yol kolaydır fakat zor olsa bile sabırla aşacağım siz de inanın ve vazgeçmeyin inşallah Rabbim nasipmedecektir. Bu süreç bir imtihan. Rabbim kazananlardan eylesin

Amin inşallah

Merhaba ben de Şubat'ın 25nde kürtaj oldum bebeğin kalbi durdu 8 haftalikti şuan 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim inşallah sağlıklı ilerler . Benim kanama kürtajdan sonra 1 hafta sürmüştü 26 gün sonrada adetimi olmuştum herkeste farklı olabilir

Merhaba öncelikle gözünüz aydın, sağlıkla gelsin bebeğinizBende mart'ta kürtaj oldum. Ne kadar süre korundunuz ? Bir de 28 günde bir adet oluyorum. Düzenli günleri ama adet günlerim azaldı. Mesela ilk 2 gün yoğun sonra lekelenme oluyor. Sizin adet düzeniniz kürtajdan sonra değiştimi?

Merhaba öncelikle gözünüz aydın, sağlıkla gelsin bebeğinizBende mart'ta kürtaj oldum. Ne kadar süre korundunuz ? Bir de 28 günde bir adet oluyorum. Düzenli günleri ama adet günlerim azaldı. Mesela ilk 2 gün yoğun sonra lekelenme oluyor. Sizin adet düzeniniz kürtajdan sonra değiştimi?

En az 2 regl veya 3 ay korunmayı öneriyor doktorlar böylece rahim kendini toparlıyor ben de şubatta kürtaj olmuştum 2 regl sonra korunmayı bırakıp hamile kaldım 2 regl beklenmesi nin nedeni yumurtalıkların çalışması ve düzene girmesi için zaman tanımak böylece daha sağlıklı yumurtlama gerçekleşmiş olur ben iyiki de beklemişim 1. Regl sonrası kist oluştu çünkü yumurtlama alışmaya ve çatlamaya çalışırken zorlanınca olabiliyor 2. De o da geçince doktorum artık daha hazırsın demişti

Çok teşekkür ederim amin inşallah bu sağlıkla ilerler maalesef tedirginim sürekli... Ben bir adet dönemi yaşadım ondan sonra korunmadim 3. Ay sonra hamileydim zaten. Yoğundu benimde kanamam ama değişiklik olabilir 1 yıl içinde adet düzensizlikleri vs normal diye biliyorum

Merhaba canım bende kürtaj oldum 15 Mart'ta 2. Adetim i olduktan sonra korunmayı bıraktık bu ayın 20 sinde adet olmam lazım dı benim 4 günüm geçiyor senin adetin kaç gün geçmişti ve bebişin nasıl sağlıklıdır inşallah

Merhaba canım öncelikle çok gezmiş olsun
Bende 14 marta kürtaj oldum 2. Adetim den sonra korunmayı bıraktım senin son durumun nedir hamilelik oldu mu

Düşükten sonraki ay korundunuz mu acaba

Merhabalar 9 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için aralık ayında kürtaj olmuştum doktorum en azından 1 regl geçirene kadar korunmamı söylemişti ben korunmadım ama direkt hamile de kalmadım 3 regl geçirdikten sonra tekrar hamile kaldım. Ama mutlaka 1 regl geçene kadar korunun rahminizin kendini toparlaması lazım. Çok geçmiş olsun sabırlar diliyorum Allah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…