H Hzlylmz Üye Kayıtlı Üye 9 Mart 2021 1 1 6 27 9 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Hzlylmz #1 Merhaba 17 Şubat tarihinde kürtaj oldum 9 Martta beta HCG kan değerim pozitif çıktı eşimle hiç korunmadık gebemiyim sizce
Merhaba 17 Şubat tarihinde kürtaj oldum 9 Martta beta HCG kan değerim pozitif çıktı eşimle hiç korunmadık gebemiyim sizce
B Bozobrgul Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Ocak 2020 969 577 33 9 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Hzlylmz #2 Hzlylmz .!.: Merhaba 17 Şubat tarihinde kürtaj oldum 9 Martta beta HCG kan değerim pozitif çıktı eşimle hiç korunmadık gebemiyim sizce Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun cnm kaç çıktı değerin Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Hzlylmz .!.: Merhaba 17 Şubat tarihinde kürtaj oldum 9 Martta beta HCG kan değerim pozitif çıktı eşimle hiç korunmadık gebemiyim sizce Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun cnm kaç çıktı değerin
M Miya357 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 24 Ocak 2020 565 633 23 14 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Hzlylmz #3 Hzlylmz .!.: Merhaba 17 Şubat tarihinde kürtaj oldum 9 Martta beta HCG kan değerim pozitif çıktı eşimle hiç korunmadık gebemiyim sizce Genişletmek için tıkla... Adet görmedenmi hamile kaldiniz belirtin neydi Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Hzlylmz .!.: Merhaba 17 Şubat tarihinde kürtaj oldum 9 Martta beta HCG kan değerim pozitif çıktı eşimle hiç korunmadık gebemiyim sizce Genişletmek için tıkla... Adet görmedenmi hamile kaldiniz belirtin neydi