Kürtaj sonrası gebelik

Cansu5877

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2021
78
21
3
23
Kızlar merhaba iki gün önce kürtaj oldum 8.5 haftalıkken kalp atışı olmadığı için tekrar gebe kalmak için ne kadar beklemeliyiz doktor 6 hafta dedi ama ben yeniden gebe kalmak istiyorum bilgisi olanlar varsa yazarmisiniz

Çok geçmiş olsun.Doktorum bana ilk adetten sonra tekrar deneyebilirsin demişti. Siz de doktorunuzu dinleyin derim rahminiz biraz dinlensin hormonlarınız düzene girsin. İnşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalır ve sağlıkla kucağınıza alırsınız.

Ben de geçen ay aynı sebepten kürtaj oldum. Bir adet dönemi sonra izin verdi denemek için. Bu ay başladım denemeye, ovulasyon testi yapıyorum ama koyulaşmadı. Bu ay yumurtlama yok sanırım

Ben de geçen ay aynı sebepten kürtaj oldum. Bir adet dönemi sonra izin verdi denemek için. Bu ay başladım denemeye, ovulasyon testi yapıyorum ama koyulaşmadı. Bu ay yumurtlama yok sanırım
Bugün 28 gün oldu ve hala edet olmadım 4 gündür kasık ağrısı çekiyorum ağrı sadece geceleri oluyor gün içerisinde kasılma oluyor neden acaba

Ben haziran ayında kürtaj oldum 3aylıktı ve temmuzda yarım ay dogum kontrol hapı kullandım bıraktım hemen aralıktayız suan hıc korunmuyorum evlenelı 7ay oldu 31temmuzda dugunumuz oldu ama pandemıdem dolayı nisandan beri aynı evde yaşıyoduk nısanda gebe kaldım allah belamı versınkı gebe kaldım aklıma gıren gırene gıdıp cocuk aldırdım dugune kadar 7aylık olursn karnın cıkıcak gelınlık gıyemessın dedıler olsaydı bu ayın sonunda doğum yapcaktım köpekler gıbı pısmanım vıcdanım inliyo Allah buyuzdenmı vermıyo dıyorum acaba korunmuyoum hıc doktora gıttım her testı yaptırdım altan muanede oldum hıcbı sıkıntım yok dedı doktor folıkasit verdı onu kullanıyorum ama bu ay yıne braz olsun umudum var genelde en gec kürtajdan 6ay sonra gebelık olurmus benım nerdeyse 7ay oldu çok pişmanım bı aralar kafayı yemıstımm cevremde herkez arkdaslarım hamıleydı neden yaptım aldırdığım ıcınmı olmuyo bılmıyorum Allah büyük umut kesılmez bu ay ınsallah olur kafaya takınca stresde sebep yapar Allah kımsenın kucagını boş bırakmasın

Allah tan ümit kesilmez canim benim sen bol bol dua et Allah'a sığın İnşallah olur birde çok düşünme sitres yapma aşırı sitres yaparsan da olmaya biliyor adet olduktan 15 gün yumurtlama başlaması bekleniyor bence birde öyle dene

Dün yumurtalama gunumdü denk getırıyorum ınsallah ocak ayında mujdelı haberı verırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…