Ben haziran ayında kürtaj oldum 3aylıktı ve temmuzda yarım ay dogum kontrol hapı kullandım bıraktım hemen aralıktayız suan hıc korunmuyorum evlenelı 7ay oldu 31temmuzda dugunumuz oldu ama pandemıdem dolayı nisandan beri aynı evde yaşıyoduk nısanda gebe kaldım allah belamı versınkı gebe kaldım aklıma gıren gırene gıdıp cocuk aldırdım dugune kadar 7aylık olursn karnın cıkıcak gelınlık gıyemessın dedıler olsaydı bu ayın sonunda doğum yapcaktım köpekler gıbı pısmanım vıcdanım inliyo Allah buyuzdenmı vermıyo dıyorum acaba korunmuyoum hıc doktora gıttım her testı yaptırdım altan muanede oldum hıcbı sıkıntım yok dedı doktor folıkasit verdı onu kullanıyorum ama bu ay yıne braz olsun umudum var genelde en gec kürtajdan 6ay sonra gebelık olurmus benım nerdeyse 7ay oldu çok pişmanım bı aralar kafayı yemıstımm cevremde herkez arkdaslarım hamıleydı neden yaptım aldırdığım ıcınmı olmuyo bılmıyorum Allah büyük umut kesılmez bu ay ınsallah olur kafaya takınca stresde sebep yapar Allah kımsenın kucagını boş bırakmasın