Elzeme Üye Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2022 2 0 16 34 3 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Elzeme #1 Kürtaj olali 18 gün oldu hic adet görmeden hamile kalan varmı varsa süreç nasil ilerledi sorun yaşandimi
Kürtaj olali 18 gün oldu hic adet görmeden hamile kalan varmı varsa süreç nasil ilerledi sorun yaşandimi
A aydk Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Nisan 2025 3.020 1.809 48 30 3 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Elzeme #2 Bende Mart ayında kürtja oldum bir kaç gün kanamam oldu sonra kesildi ilk regli 55 gün sonra oldum biraz ağrılı geçti regl zamanı. Şimdi tekrardan denemelere başladım
Bende Mart ayında kürtja oldum bir kaç gün kanamam oldu sonra kesildi ilk regli 55 gün sonra oldum biraz ağrılı geçti regl zamanı. Şimdi tekrardan denemelere başladım
Elzeme Üye Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2022 2 0 16 34 3 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Elzeme #3 Elzeme .!.: Kürtaj olali 18 gün oldu hic adet görmeden hamile kalan varmı varsa süreç nasil ilerledi sorun yaşandimi Genişletmek için tıkla... Yokmu kurtaj sonrasi adet olmadan gebe kalan
Elzeme .!.: Kürtaj olali 18 gün oldu hic adet görmeden hamile kalan varmı varsa süreç nasil ilerledi sorun yaşandimi Genişletmek için tıkla... Yokmu kurtaj sonrasi adet olmadan gebe kalan