Kürtaj sonrası genetik ? Ve diğer genetik testler hakkında??

Hubannn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
3.627
2.143
53
İlk tüp bebek denemesı sonucu7+2 gunlukken gelişimi durdugu için kürtaj oldum. Kürtaj sonucu genetıge gitti.
Sizler bu durumu yasadınız mı ve ne tur sonuclar aldınız??
Kürtajdan ne kadar sure sonra genetik arastırmalar yaptırdınız?
Hangi testlerı yaptırdınız? Özelde ise ücretler genel olarak nasıl? Unıversıte hastanelerınde zorluk cıkarıyorlarmı ??
Kafamda bır surü soru yardımcı olursanız sevınırım.

Canım bende tüp bebege başlıyorum kısmetse doktor bendende istedi genetik test düşük vardı çünkü. Hangi ildesin araştırma hastaneleri yapıyo randevu alıyorsun tıbbı genetik bölümünden bende bilmiyordum araştırdım buldum

Canım bende tüp bebege başlıyorum kısmetse doktor bendende istedi genetik test düşük vardı çünkü. Hangi ildesin araştırma hastaneleri yapıyo randevu alıyorsun tıbbı genetik bölümünden bende bilmiyordum araştırdım buldum
Tedavınız hayırlı olur ınsallah.tup bebek cok büyütüldüğü gıbı zor bır surec degıl.
Ben istanbuldayım. Cerrahpasaya gıtmeyı dusunuyorum. Sız gıderken dr unuz bır kagıt ıstek vs bulundumu??yoksa sadece durumunuzu anlatmanız yeterlimiydi??

Tedavınız hayırlı olur ınsallah.tup bebek cok büyütüldüğü gıbı zor bır surec degıl.
Ben istanbuldayım. Cerrahpasaya gıtmeyı dusunuyorum. Sız gıderken dr unuz bır kagıt ıstek vs bulundumu??yoksa sadece durumunuzu anlatmanız yeterlimiydi??
Dr söyledi cnm test yapmamı liste verdi tahlil için. bende yaptırdım araştırma hastanesinde özelde çok pahalı çünkü .sonuc bekliyorum eşimde kan verdi

cok uzuldum cok gecmis olsun. benim de ilk gebelikte bos gebelik oldu kurtaj oldum sonraki gebeligimde hemen genetik tahlil yapildi pihtilasma cikti. ign kullandim. dogum sonrasi pihti atti halen daha igne kullaniyorum daha da kullanicam sanirim. drunun yonlendirmesi ile bir universite hastanesinde yaptirabilirsin. sonuclar 10 12 gun sonra cikiyor.

Back
X