kürtaj sonrası hamike kalanlarrr.. yardmınıi azhtiyacım var

tubi8989

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2010
77
2
46
Nevşehir
merhabaa.. kürtajdan nekadar sonraa adet görülüyor ve hamilee kalmk için nekadr beklemek gerekiyorrr lütfen yardmmcı olurmusnz:((

merhabaa.. kürtajdan nekadar sonraa adet görülüyor ve hamilee kalmk için nekadr beklemek gerekiyorrr lütfen yardmmcı olurmusnz:((

merhaba kürtajdan sonra 15 gün cinsel ilişki yasak ki zaten kanama ve akıntı oluyor.akıntı bittikten sonra kürtajı adet gibi düşünün ne sıklıkla adet görüyorsan döngü o şekilde devam eder genellikle bu şekilde olur.
hamile kalma zamanını doktor belirler ama en az 3 ay korunmak gerekir bazı durumlarda bu süre 6 ay olabilir.rahmin hazır olması çok önemli eğer vakitsiz hamile kalınırsa sorun yaşanma olasılığı çok yüksektir.2 kere kürtaj oldum benim bilgilerim böyle.

tsekkür ediorum.. bende kürtaj olalı 3 hafta oldu daha.. aklıma bir sürü soru takılıyo. doktorum nekadar korunacagım hakkında bişey demedi. kananamam 15 gün sürdü ve bttii. suan hiç sıkıntım yok...kndimi iyi hissediorum ve bebk istiyorum amaa allhım hyrlısı nezamnsa ozamn nasp etsşn saglıkla kucgmza alırız inş:(

tsekkür ediorum.. bende kürtaj olalı 3 hafta oldu daha.. aklıma bir sürü soru takılıyo. doktorum nekadar korunacagım hakkında bişey demedi. kananamam 15 gün sürdü ve bttii. suan hiç sıkıntım yok...kndimi iyi hissediorum ve bebk istiyorum amaa allhım hyrlısı nezamnsa ozamn nasp etsşn saglıkla kucgmza alırız inş:(

diğer konulardan hatırlıyorum sizi.bence acele etmeyin riske atmayın.bu dönemde psikolojik olarak hemen hamile kalayım düşüncesi vardır.boşluğu doldurmak sanki hamilelik devam ediyor gibi yaşamak için ama sakın o psikolojiye yenilmeyin en az 3 ay bekleyin.hamile kalmayı planladığınızda kan testleri yaptırın değerlerinize baktırın.her şeyin yolunda gideceği bir hamilelik diliyorum size.sanrım da 89 doğumlusunuz eğer öyleyse gerçekten acele etmeyin kendinizi de yıpratmayın.herkes bir şeyler söyleyecektir olumsuz olan her şeye kulaklarınızı tıkayın.esenlikle kalın.

evet bnde htrlıorum sizi. tskerler yardmlrnzz içinnn içimii okudunz gerckten. :((( beklemeliyimmm evett ama bebeim olsun cok istiyorumm yaa:(((

evet bnde htrlıorum sizi. tskerler yardmlrnzz içinnn içimii okudunz gerckten. :((( beklemeliyimmm evett ama bebeim olsun cok istiyorumm yaa:(((

o hissi çok iyi bildiğim için yazdım zaten o psikolojiye yenilmeyin.nasipse RABB'im sağlıkla,hayırla evlatlar verecektir.sadece zaman lazım.

oncelikle cok gecmis olsun. Rabbim bir daha yasatmasin.. bende gecen sene mart ayinda kurtaj oldum. Doktorum 3 ay beklemem gerektigini soyledi ve 3 ay korundum. korunduktan sonraki 3 ay adet gordum ve 4. adetimi gormedim. Yani eylul ayinda tekrar hamile kaldim. Suan nerdeyse 23 haftalik hamileyim. Sadece cok acele etmeyin derim. 3 ay bekleyin vucut kendini toparlasin. Ama tabi istisnalarda var. Ilk aydan hamile kalanda oluyor ama ben nadir gordum. Su donem kendinize iyi bakin. Kesinlile bolbol su icin. Kendini sakin usutmeyin. BU donem bi nevi lohusalik gibi.. Ayaklarinizi herzaman sicak tutun, Ben oyle yaptim cok faydasini gordum..

cok doğru söylüonusunz.. kendimee dikkat etmeye calışıyorumm..inşşşş bendee sizin gbi 3 ay snra kalıırm hamle..allh hyrlısını nasip etsin..

merhaba oncelıkle gecmıs olsun bende gecen nısan ayında 9 haftalıkken kurtaj olmustum ve dr um bana 3 ay korunma verdı ben 2 ay gecınce yıne dr gıttım artık ıstıyorum dedım hayır dedı sen yıne aynı seylerımı yasamak ıstıyorsun dedı haklıydı zaten bende 3 ayı doldurdum ve ondan sonra 1 kere adet gordum korunmasız ve hamıle kaldım gecen eylul ayında suanda cok sukur saglıklı bır hamılelıgım var sakın kendını uzme rabbım buyuk bolbol dua et tez zamanda senınde gobusun dolar ıns

tsekkür ediorum.. bende kürtaj olalı 3 hafta oldu daha.. aklıma bir sürü soru takılıyo. doktorum nekadar korunacagım hakkında bişey demedi. kananamam 15 gün sürdü ve bttii. suan hiç sıkıntım yok...kndimi iyi hissediorum ve bebk istiyorum amaa allhım hyrlısı nezamnsa ozamn nasp etsşn saglıkla kucgmza alırız inş:KK43:
Merhaba bende 16 martta henüz çok yeni ilk kürtajımı olmak zorunda kaldım. Doktorum 15 gün cinsel ilişki kesinlikle yasak dedi ve 1 haftalık antibiyotik verdi. 15 günün sonunda da 2 ay korunmalı cinsel ilişki dedi. 2 ay bekledikten sonra tekrar hamile kalabilirsin dedi. Ama buarada düzenli olarak muayeneyede çağırıyor ve rahmin durumunu takip ediyor. 10 haftaya kadar gebeliklerde 2 ay yeterli oluyorken, daha uzun süreli hamileliklerde bu süre 3-6 ay arası gibi uzayabiliyormuş. Yani hamileliğinin kaçıncı haftasında kürtaj olduğunda bu sürenin belirlenebilmesi için önemli bir faktör. Geçmiş olsun

Merhaba bende 16 martta henüz çok yeni ilk kürtajımı olmak zorunda kaldım. Doktorum 15 gün cinsel ilişki kesinlikle yasak dedi ve 1 haftalık antibiyotik verdi. 15 günün sonunda da 2 ay korunmalı cinsel ilişki dedi. 2 ay bekledikten sonra tekrar hamile kalabilirsin dedi. Ama buarada düzenli olarak muayeneyede çağırıyor ve rahmin durumunu takip ediyor. 10 haftaya kadar gebeliklerde 2 ay yeterli oluyorken, daha uzun süreli hamileliklerde bu süre 3-6 ay arası gibi uzayabiliyormuş. Yani hamileliğinin kaçıncı haftasında kürtaj olduğunda bu sürenin belirlenebilmesi için önemli bir faktör. Geçmiş olsun
Tuğba hanım mesajınızı cevaplarken güncel sanmıştım ama 2012 de yazmışsnz 🙈 eminim şuan çoktan çocuğunuz olmuştur?

Back
X