Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabaa.. kürtajdan nekadar sonraa adet görülüyor ve hamilee kalmk için nekadr beklemek gerekiyorrr lütfen yardmmcı olurmusnz(
tsekkür ediorum.. bende kürtaj olalı 3 hafta oldu daha.. aklıma bir sürü soru takılıyo. doktorum nekadar korunacagım hakkında bişey demedi. kananamam 15 gün sürdü ve bttii. suan hiç sıkıntım yok...kndimi iyi hissediorum ve bebk istiyorum amaa allhım hyrlısı nezamnsa ozamn nasp etsşn saglıkla kucgmza alırız inş![]()
evet bnde htrlıorum sizi. tskerler yardmlrnzz içinnn içimii okudunz gerckten.(( beklemeliyimmm evett ama bebeim olsun cok istiyorumm yaa
((
Merhaba bende 16 martta henüz çok yeni ilk kürtajımı olmak zorunda kaldım. Doktorum 15 gün cinsel ilişki kesinlikle yasak dedi ve 1 haftalık antibiyotik verdi. 15 günün sonunda da 2 ay korunmalı cinsel ilişki dedi. 2 ay bekledikten sonra tekrar hamile kalabilirsin dedi. Ama buarada düzenli olarak muayeneyede çağırıyor ve rahmin durumunu takip ediyor. 10 haftaya kadar gebeliklerde 2 ay yeterli oluyorken, daha uzun süreli hamileliklerde bu süre 3-6 ay arası gibi uzayabiliyormuş. Yani hamileliğinin kaçıncı haftasında kürtaj olduğunda bu sürenin belirlenebilmesi için önemli bir faktör. Geçmiş olsuntsekkür ediorum.. bende kürtaj olalı 3 hafta oldu daha.. aklıma bir sürü soru takılıyo. doktorum nekadar korunacagım hakkında bişey demedi. kananamam 15 gün sürdü ve bttii. suan hiç sıkıntım yok...kndimi iyi hissediorum ve bebk istiyorum amaa allhım hyrlısı nezamnsa ozamn nasp etsşn saglıkla kucgmza alırız inş![]()
Tuğba hanım mesajınızı cevaplarken güncel sanmıştım ama 2012 de yazmışsnzMerhaba bende 16 martta henüz çok yeni ilk kürtajımı olmak zorunda kaldım. Doktorum 15 gün cinsel ilişki kesinlikle yasak dedi ve 1 haftalık antibiyotik verdi. 15 günün sonunda da 2 ay korunmalı cinsel ilişki dedi. 2 ay bekledikten sonra tekrar hamile kalabilirsin dedi. Ama buarada düzenli olarak muayeneyede çağırıyor ve rahmin durumunu takip ediyor. 10 haftaya kadar gebeliklerde 2 ay yeterli oluyorken, daha uzun süreli hamileliklerde bu süre 3-6 ay arası gibi uzayabiliyormuş. Yani hamileliğinin kaçıncı haftasında kürtaj olduğunda bu sürenin belirlenebilmesi için önemli bir faktör. Geçmiş olsun