• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj sonrası hamile kalanlar

Merhaba Kürtaj sonrası kac hafta sonra korunmayı bırakıp hamile kaldınız bos gebelik sonrası hemen bebek olusur mu
24 ocakta kürtaj oldum 24 şubatta regl oldum bu ayda değerlendirmiştik ama olmadı regl oldum bugün . Bazıları hemen kalıyor bazıları bi kaç ay sonra kalıyormuş

Merhaba Kürtaj sonrası kac hafta sonra korunmayı bırakıp hamile kaldınız bos gebelik sonrası hemen bebek olusur mu
Ekimde düşük ve kürtaj oldum ocakta hamile kaldım en sağlıklısı en azından bir adet görmekmiş kürtajdan sonra

Bende 19 kasımda oldum kürtaj doktor bana hiç korun demedi. 4. Regli olacağım henüz kalamadım 😕 zaten 3 senenin sonunda gebe kalabilmiştim ama şimdi ne zaman kalırım Allah Kerim…

Ben bebeğim öldü karnimda 2 aylıkken kürtaj oldum ve kürtajdan 60 gün sonra ilk regli oldum ve 6. Ayda hamile kaldım

Kalp atışıni ne zaman duydunuz
5+4 te bebek ve keseyi gördük 6+3 te kalp atışını duyduk hamd olsun benim kese etrafında kanama alanı vardı ilk zamanlar çok stresli geçmişti ama geçti çok şükür sizin kaç haftalık suan

Kızlar ben olalı iki hafta oluyor 6+4tr boş kese sebebiyle olmuştum şuan iyisin dedi doktor regl görüp öyle dene dedi ama korunmadan yapasım var risk mi almış olurum ya 😔

Kızlar ben olalı iki hafta oluyor 6+4tr boş kese sebebiyle olmuştum şuan iyisin dedi doktor regl görüp öyle dene dedi ama korunmadan yapasım var risk mi almış olurum ya 😔
En azından 1 adet donemi geçirsen daha iyi olur rahmin de toparlanmis olur hem

5+4 te bebek ve keseyi gördük 6+3 te kalp atışını duyduk hamd olsun benim kese etrafında kanama alanı vardı ilk zamanlar çok stresli geçmişti ama geçti çok şükür sizin kaç haftalık suan
Beş haftaligim nasip olursa sekiz haftaya kadar beklemek istiyorum öyle gitmek istiyorum

Back
X