Kürtaj sonrası hamilelik YARDIM

pofudukbiri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2020
376
212
53
hanımlar merhaba,
Kürtaj sonrası ilk adet kanamam bitmek üzere.Hamilelik için nasıl bir yol izlemeliyim?
önereceğiniz kür vitamin vs bir şey var mı? Ovülasyonla takip etmem yeter mi?
bir de 38-40 günde bir adet oluyorum normalde. Kürtajdan sonra 31. Günde oldum ovülasyon takibi şart gibi anlayabilmem için dimi?
Lütfen fikir verin bana. Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin. 🤲🏽🥺

Geçmiş olsun. Neden kurtaj oldunuz düşükmüydü.
Ben de iki kere mecburı kurtaj oldum.. Aralarında cok kısa sure ile hıcbısey kullanmadan hamile kaldım.

Ben de iki kere mecburı kurtaj oldum.. Aralarında cok kısa sure ile hıcbısey kullanmadan hamile kaldım.
Teşekkür ederim. 9 haftalıkken kalbi durduğu için aldılar. Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

hanımlar merhaba,
Kürtaj sonrası ilk adet kanamam bitmek üzere.Hamilelik için nasıl bir yol izlemeliyim?
önereceğiniz kür vitamin vs bir şey var mı? Ovülasyonla takip etmem yeter mi?
bir de 38-40 günde bir adet oluyorum normalde. Kürtajdan sonra 31. Günde oldum ovülasyon takibi şart gibi anlayabilmem için dimi?
Lütfen fikir verin bana. Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin. 🤲🏽🥺
Merhaba, öncelikle geçmiş olsun,bende kalp durmasi sebebi ile kürtaj oldum,ilk reglimide oldum, kürtaj sonrası adet takvimimiz hemen düzene girmez diyee ben ovulasyon testi aldım,korunmuyoruz bizde.insallah sağlıklı gebeliklerimiz olur 🙏

Merhaba,bende size birşey sorsam, dusuklerinizden sonra mı anne oldunuz,yoksa iki düşük arası mı anne oldunuz

Back
X