Kürtaj sonrası hamilelik

Ssln11

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2021
36
9
6
28
Merhaba bayanlar

2 nisanda kürtaj oldum kürtajdan 1 ay önce de kimyasal gebeliğim vardı 2 mayısta adet gördüm ve bu ay 3 gün geçti kürtaj öncesi adetim o kadar düzenli değildi 2 3 geçerdi ve bugün ben kan testi yaptırdım sonuçum 44.79 sizce nasıl?

Aktif kimse yok mu?

Çok güzel ama benim değerim kürtajdan sonra 2 ayd a sıfırlanmıstı sizin sıfırlanmısnıydı

Çok güzel ama benim değerim kürtajdan sonra 2 ayd a sıfırlanmıstı sizin sıfırlanmısnıydı
Merhaba gebelik testiyle mi teyit etmişdiniz? Benim 1 hafta onceki testim aşiri silikdi. Zor gorulem Şimdi supeli ilişki uzerimde 9 gun geçti test yine silik çikiyor. Ama rahat goruluyor bu kez. Anlamiyorum yeni hamilelik mi yoksa eski hcg.mi?, eskisiyse bir hafta onceki aşiri silik çizgi hala neden sifirlanmadiki. Siz kanla bakmişsaniz degerleriniz nasil iniyordu.

Siz de mi düşük uapmıstınız

Siz de mi düşük uapmıstınız
Evet 1 mayisda 4 aylik ikizlerim duwdu( rahim agzi yetmezliyinden. Ondan sonra bir korunmasiz iliski oldu. Kalanlari korunmali. Şimdi korunmasizdan 9 gun geçti testler gosteriyor. Ama bir hafta oncekinden daha belirgin. Yani bir hafta onceki çok çok silik zor gorunen test daha sifirlanmadi mi? Eski hamilelikden kalma cizgi mi acaba yoksa yeni gebelik habercisi mi anlamiyorum. Siz de nasil olmuşdu? Testle baktiysaniz çok silik çizgi ne kadar sure çikmişdi testde?

Allahım birdaha hiçbirimize bu acıyı yasatmasın inşallah sağlıklı hayırlı bebişlerimiz olur. Ben 7+2 de düşük yaptım 2 ayı da gecti hatta sıfırlanması ama bana kalırsa sizinde o zamandan kalma değerinizi gösteriyordur birde korunma süresi vermişmiydi doktor benim 7 haftalık olmasına ragmen 3 ay korunma verdi biz 5 aya uzatmiştik arkasından kimyasal yasadım

Verdi zaten o tek ilişkiyi de bebek için yapmadik. Zaten bjrsey olmaz diyerek yaptik ama 9 gun somrasinda testin daha koyu olmasi oncekilerden biraz şupe dogurdu. Peki adrt olmadiniz mi 2 ay içinde?

Verdi zaten o tek ilişkiyi de bebek için yapmadik. Zaten bjrsey olmaz diyerek yaptik ama 9 gun somrasinda testin daha koyu olmasi oncekilerden biraz şupe dogurdu. Peki adrt olmadiniz mi 2 ay içinde?
Oldum ama çok yavas sıfırlandı anlamadım bende sizde kürtaj oldunuz değilmi

Oldum ama çok yavas sıfırlandı anlamadım bende sizde kürtaj oldunuz değilmi
Hayir ben suni sanciyla doğurdum. Kurtaja gerek kalmadi. Parça da kalmadi zaten. Yani siz sifirlanmasini kanda mi izlediniz? Mesela en son 2 aya yakin donemde kaçti hcg degeriniz?

Canim merhaba bende 5.6.2021 cumartesi günü 11+6 haftalik bebeğimin kalbi septik abortus sebebi ile durdu kuretaj ile alındı ayni anda beta degerim 59587 idi senin kacken 2 ayda sıfırlandı banada yardımcı olur musun ve ben hala sepsis sebebi ile üniversite hastanesinde yatıyorum her odada bebek sesi nst sesi yüreğim kanıyor cok canim yaniyor nerdeyse kaçıp gidecem hastaneden.

Ah ah 8 ay öncesi geldi aklıma ben kurtaj için odaya alındım eşimle ağlıyoruz yan odadan yeni doğmuş bebek sesleri sevinçler gecen ay aynısı allahım kimseye yasatmasın. Üzülme sende lütfen çoğumuz aynı şeyleri yaşıyoruz allahım tekrar sağlıklı nasıp edicek inanıyorum. Benim 7 haftalıktı ama değerimi bilmiyorum 2 ayda sıfırlandıgını biliyorum sadece

İlk baktiginda kac gun olmustu kurtaj olali ve değerin kacti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…