Kürtaj sonrası hamilelik

Ssssssb

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2021
226
222
53
29
Merhaba hanımlar kürtajdan ne kadae sonra hamile kaldınız?

Merhaba hanımlar kürtajdan ne kadae sonra hamile kaldınız?
her sonlandırmada 2 3 ay korunma onerdı dr. 3 6 ay oneren de var. Gebelıgın haftasına gore dr zamanı uzatabılıyor. Rabbim hayırlısını versın. Hamıle kalmayı yapısıklık enfeksıyon ıcerde parca kalması gb bı sorun yoksa etkılemez. Bı hastalıgın hormon duzensızlıgın yoksa herkesle aynı oranda sansın var.=) allahın nasıp etmesıyle tabi.

her sonlandırmada 2 3 ay korunma onerdı dr. 3 6 ay oneren de var. Gebelıgın haftasına gore dr zamanı uzatabılıyor. Rabbim hayırlısını versın. Hamıle kalmayı yapısıklık enfeksıyon ıcerde parca kalması gb bı sorun yoksa etkılemez. Bı hastalıgın hormon duzensızlıgın yoksa herkesle aynı oranda sansın var.=) allahın nasıp etmesıyle tabi.
Ben Ağustos başında kürtaj oldum yeni değil 2 ay sonrada başladık denemelere ama halen olmadı o bakından yazayım dedim. Teşekkür ederim cebavınız için. Reglim falan normal çok şükür hatta o kadad normalki günü gelsin dakikasını beklemez 🤭

Bende Eylül’de kürtaj oldum kasımdan beri korunmuyoruz ilk adeti beklemiştim bakalım nasip

Ben Haziran sonu kürtaj oldum doktorum 2 ay beklemen yeterli dedi ama sonrasında kovid falan oldum o yüzden 4 ay bekledim sonra baktım olmuyor yumurtlama testleri aldım o testlerle yumurtlama günümü öğrenip ona göre denk getirdim bugün çift çizgiyi gördüm şimdi o testleri tavsiye ediyorum herkese

Yeni tekniklerle, kürtajdan sonra hamile kalmak zorlaşmıyor. Eski tekniklerle defalarca kürtaj olmus birini tanıyorum. Arka arkaya hamile kalabilmiş. Operasyonla ilgili bir olumsuzluk yoktur. Belki rahminiz dinlenmeye almistir kendini. En dogru zamanda olsun insallah.

Yeni tekniklerle, kürtajdan sonra hamile kalmak zorlaşmıyor. Eski tekniklerle defalarca kürtaj olmus birini tanıyorum. Arka arkaya hamile kalabilmiş. Operasyonla ilgili bir olumsuzluk yoktur. Belki rahminiz dinlenmeye almistir kendini. En dogru zamanda olsun insallah.
Evet çok şükür kürtajdan sonra ağrı, regl döneminde vs hiçbir sorunum olmadı. Doğru söylüyorsunuz vücut kendini tam toparlamayadı sanırım. Amin inşallah tüm isteyenlere nasip etsin dabbim. Teşekkür ederim bu arada 🥰

Back
X