Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum aslında arkadasım negatif cıkmasından da endıselenıyorumYaparsan büyük olasılıkla çıkar.
Negatif çıkarsa, daha zamanım var diye düşünüp moralini bozmazsin. Ben hep o zihniyetle baktım ve yaptım erken.Bilmiyorum aslında arkadasım negatif cıkmasından da endıselenıyorum
Ama çoğuda adet öncesi akıntı diyor kafam cok karisik 2 gunum kaldı su an Basım aniden kalktıgım için döndü resmenTest yap bence cikar. Beyaz akinti hamileligin ilk donemlerinde cok oluyor
2 gun kaldiysa bekle gecikirsen hemen test yapAma çoğuda adet öncesi akıntı diyor kafam cok karisik 2 gunum kaldı su an Basım aniden kalktıgım için döndü resmen
Canım öncelikle Allah isteyenlere nasip etsin evlat . Bence bır kadın doguma sorKızlar acil biley sorucam lütfen yardımcımoldun eşimle bebeğimiz olsun istiyoruz geçen ayda zaten bunu yazmıştım bu ay bu hafta doğurgan dönemim dün eşimle korunmasız ilişkiye girdik hiç farketmedim ama şuan farkettim kanamam olmus 3 4 damla şeklinde bunun ne demek olduğunu biliyomusunuz
Hamişmişim yerleşme kanamasıymışCanım öncelikle Allah isteyenlere nasip etsin evlat . Bence bır kadın doguma sor
Canım cok sevindim adına Allah saglıkla kucağına almayı nasip etsin kaç haftalık☺Hamişmişim yerleşme kanamasıymış![]()
6 +3 oldukCanım cok sevindim adına Allah saglıkla kucağına almayı nasip etsin kaç haftalık☺