Kürtaj sonrası ilişkide kanama

Merhaba canm bende kürtaj sonrası ilk ilişkide kanamam oldu hatta leke olarak 2 gün sürdü sonra kesildi bidaha ilişkide olmadı kanamam içerde kalan son kalıntılar geldi galiba şeninde öyle olmuş olabilir bende 15 aralıkta kürtaj oldum hala regl olmadım bekliyorum sen oldun mu

Kaç haftalık kğrtaj oldunuz acaba

Çok geçmiş olsun. Regl olabildiniz mi acaba. Korunma verdiler mi size
Yok canım hala olmadım olacak gibi ara ara sancılarım oluyor ama henüz olmadım evet en az 3 ay korunmayı düşünüyoruz

8 aralıkta kürtaj olmak zorunda kaldım ben de hala olamadım malesef
45 güne kadar normal diyorlar bekleyelim bakalım ben soğan suyu içtim sancı yaptı bıraktım şimdi o kadar sancım yok ama olmadım henüz doktor normal döngünde olursun demişti ama geçti döngüm bakalım bekliyoruz

Sizin haftanız erkenmiş yakında olursunuz diye düşünüyorum. Vücut normale erken döner inşallah

Evet sen benden önce kürtaj olmuşsun varmı sende adet belirtisi

Evet sen benden önce kürtaj olmuşsun varmı sende adet belirtisi

Merhaba bende bu durumu yaşadım 25 aralıkta kürtaj oldum iki hafta kanama geçirdim ve bitmişti ama ilişkinin ertesi günü yine kanama oldu 30 gün oldu operasyona adet midir bilemiyorum adete de benzemiyor bi kez gelip kesildi yaşayan varmış anladığım kadarıyla doktora danışmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…