Kürtaj Sonrası İlk Regl

beyazcicek1997

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2021
763
3.564
63
28
Merhabalar. 28 Haziran’da kürtaj oldum. Doktor 3 hafta havuz,deniz ilişki yasakladı. 3 hafta geçtikten sonra 1-2 kez havuza girdim ve ilişki yaşadım. Bugün kanamam geldi. Hafif çok az bir karın ağrısı. Dün beyaz uzayan akıntı vardı. Toplamda 28 gün oldu kürtajı olalı. Doktoruma yazdım olabilir de bir bak kanamaya dedi ben daha geç bekliyordum. Kürtaj sonrası kaç gün sonra regl oldunuz ?
Bu arada kanamam ne çok yoğun ne az hafif hafif geliyor. (Havuzdan sonra biraz yanma şikayetim olmustu sadece)
Ek olarak: 1-2 saat sonra kasık ağrısı arttı ve kanamada arttı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben kürtajdan 35 gün sonra regl olmıştım çok yoğun gelmişti .

Ben elhamdüllillah kürtajdan sonra 2 çocuk sahibi oldum 🙏 2018 senesinde olmuştum . 2019 ekimde kızımı 2021 Haziran da oğlumu kucağıma aldım .
Ne mutlu size Allah kötü insanlardan kötülüklerden korusun insallah yavrularınızı 🤲🏻 Sağlıklı güzel yıllarınız olsun insallah ailecek hep 🥰

• Muhteşem
Reactions: H E
Merhabalar. 28 Haziran’da kürtaj oldum. Doktor 3 hafta havuz,deniz ilişki yasakladı. 3 hafta geçtikten sonra 1-2 kez havuza girdim ve ilişki yaşadım. Bugün kanamam geldi. Hafif çok az bir karın ağrısı. Dün beyaz uzayan akıntı vardı. Toplamda 28 gün oldu kürtajı olalı. Doktoruma yazdım olabilir de bir bak kanamaya dedi ben daha geç bekliyordum. Kürtaj sonrası kaç gün sonra regl oldunuz ?
Bu arada kanamam ne çok yoğun ne az hafif hafif geliyor. (Havuzdan sonra biraz yanma şikayetim olmustu sadece)
Ek olarak: 1-2 saat sonra kasık ağrısı arttı ve kanamada arttı.
Merhabalar hanımlar benimde bir sorum var tam olarak 2 Ay önce 10 haftalık ikiz bebeklerimi kaybettim kalp durması sonucunda ve hala adet olmadım sizce bu normal bir durum mu doktorum normal karşıladı ama stres oluyorum artık olmak istiyorum. Korunmali iliski yaşıyoruz gebelik ihtimali çok düşük bilgisi olan var mı

Back
X