Kürtaj sonrası kanama

Susamtanesi53

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2021
23
13
3
32
Sizlerden kurtaj olup bana yardımcı olabilecek arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. 17 martta kurtaj oldum ara kanamalarim olup bittikten sonra 10 nisanda adet oldum bitti derken 30 nisanda tekrar kanama basladi bu durum normal birsey mi başına gelen varsa cevap yazabilir mi? Malum pandeminden dolayı doktora görmeye çekiniyorum. Ağrım yok bu durum biraz beni rahatlatıyor açıkçası

Sizlerden kurtaj olup bana yardımcı olabilecek arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. 17 martta kurtaj oldum ara kanamalarim olup bittikten sonra 10 nisanda adet oldum bitti derken 30 nisanda tekrar kanama basladi bu durum normal birsey mi başına gelen varsa cevap yazabilir mi? Malum pandeminden dolayı doktora görmeye çekiniyorum. Ağrım yok bu durum biraz beni rahatlatıyor açıkçası
Kürtaj sonrası bende de 6 ay kadar düzensizlik olmuştu sonra düzeldi.

Bende 11 Mart'ta olmuştum ilk adetim sizin gibi 10 Nisan'di..normal dongum 27 günde bir o şekilde hesapladım bu ay 7 Mayıs gelir herhalde...sizinki ara kanama gibi olmuş ..kontrole gittiniz mi kürtaj sonrasi

Ben iki gün önce ikinci kurtajimi oldum.
İlk kurtajdan sonrasını anlatayım. 38. Gün adet olmuştum ama o bittikten 17 gün sonra tekrar olmuştum. Sonrası duzene girmişti. Sanırım normal bir şey. Rahmin kendini toparlamasiyla alakalı olabilir. İlk adette tam sökülmemiş olabilir falan. Bende de olmuştu yani.

Ben iki gün önce ikinci kurtajimi oldum.
İlk kurtajdan sonrasını anlatayım. 38. Gün adet olmuştum ama o bittikten 17 gün sonra tekrar olmuştum. Sonrası duzene girmişti. Sanırım normal bir şey. Rahmin kendini toparlamasiyla alakalı olabilir. İlk adette tam sökülmemiş olabilir falan. Bende de olmuştu yani.
Aslında Benim de ilki 31. Günde geldi ikinciyi normal dongume göre hesapladım 7 Mayıs diye bekliyorum ama sanki daha erken olacakmisim gibi bel ağrım ve kasıklarımda kramplar var..burda okumuştum ikinci regl bazılarında erken gelmiş şimdi sizde yazınca aklıma geldi

Aslında Benim de ilki 31. Günde geldi ikinciyi normal dongume göre hesapladım 7 Mayıs diye bekliyorum ama sanki daha erken olacakmisim gibi bel ağrım ve kasıklarımda kramplar var..burda okumuştum ikinci regl bazılarında erken gelmiş şimdi sizde yazınca aklıma geldi
Evet sanırım ilk reglde rahim tam kendini toparlamamış oluyor o yüzden de erken bir vakitte ikinci bir regl oluyor. Endişe edilecek bir durum değil bence.

Yorumlariniz için teşekkürler insanin içine su serpiyor. Hayir doktora gitmek isteseydi gidemiyorum pandemiden dolayı çünkü hastaneye gidip covid olan insanlar çok fazla etrafımda birde daha önce geçirince covidi ikincisinde korkuyorum :)

Benim 14 gün oldu.. lekelenmelerim azalmıştı ama bugn yine kanamam geldi kırmızı akıntı şeklinde. Biraz iş yapmıstım ondan mı oldu bılemedım. Kürtajdan sonra kanama lekelenme daha ne kadar sürer anlamadım

Benim 14 gün oldu.. lekelenmelerim azalmıştı ama bugn yine kanamam geldi kırmızı akıntı şeklinde. Biraz iş yapmıstım ondan mı oldu bılemedım. Kürtajdan sonra kanama lekelenme daha ne kadar sürer anlamadım
Onbeş yirmi gün sürüyor genelde.

Benim 20. Güne kadar hafif hafi lekenlenme tarzında oluyordu..doktor normal dedi..evhamlanmayin sizde

Pe

Bugun bı anda cok kan geldı leke yada pıhtı yoktu. Resmen adetten daha fazla kanama oldu bıraz tedırgın oldum valla
Anladım takip edin tabi yinede çok uzun sürerse bı kontrole gidersiniz ..off of vallahi gebe kaldık seviniyoruz sonrasında kürtaj olmak durumunda kalıyoruz..kürtaj sonrası yine tedirgin oluyoruz ..benimde kürtajdan önce bir duaugum vardı sonrasında kürtaj hep acabalar ...rabbim şu mübarek günlerde sağlıklı bisekilde gebe kalmayı nasip etsin isteyen herkese

Anladım takip edin tabi yinede çok uzun sürerse bı kontrole gidersiniz ..off of vallahi gebe kaldık seviniyoruz sonrasında kürtaj olmak durumunda kalıyoruz..kürtaj sonrası yine tedirgin oluyoruz ..benimde kürtajdan önce bir duaugum vardı sonrasında kürtaj hep acabalar ...rabbim şu mübarek günlerde sağlıklı bisekilde gebe kalmayı nasip etsin isteyen herkese
Hiç sormayın bebeğin kalbının durmasına mı oturup üzüleyim şu çektiğim sıkıntılara mı? Dün tam bitiyor galıba baya azaldı lekeler derken bugun ağır bır agrı ıle kanama basladı. Ve bayaa fazla gelıyor adetım bıle bu kadar olmaz. İsyan etmek istemiyorum ama yoruldum. Hele bi de son bı kac gundur ben de kürtaj oldum (ama kendi isteğimle maddiyat kariyer hayatı yaşamak gerekır yok daha yenı doğum yapmıstım bi daha çocuk kaldıramam hem el ne der sürekli hamıle kalıyor diye....) bu tarz yorumları duyunca cinlerım tepeme çıkıyor. Yavrumun kalbı durdu ben kendıme gelemıyorum ınsanlar keyfı canlı kanlı cocuklarını aldırıyorlar. Dünya da adaleti sorguluyorum bir yanım sancırken. Umarım evlat sahıbı olabılırım sizlerde isteyen herkes.. ALLAH merhametli hakkıyla evlat nasıp edecek hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın

Devam ederse ya da ağrınız çok olursa doktorunuzla görüşün.
Doktora msj attım. Bakalım nasıl dönüş yapıcak muhtemelen muayeneye cagırcak bır yandanda korona var.. Durum normal mı değil mı onu kestıremıyorum ılk gebelıkti.insanların kanaması nasıl olmus kac gun surmus onu merak ettım. Google tınca kımılerı normal kımılerı 10 gunden sonra kanama iyi olmaz demıs. Doktorum 3 haftaya kadar olur demıstı ama 3 hafta kanaması olan bırını duymadım cevremdekı herkesde panık edıyor benı sagolsun. Kadınlar k. Güvenıyorum resmen burada çoğu kişi yardımcı oluyor

Back
X