Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki içinde pıhtı kalmışsa kendiliğinden çıkmıştır bende ayni şeyi yaşadım pıhtılı.2 hafta önce kürtaj olmuştum. 1 hafta kanamam oldu bitmişti ama bugün tuvalete girdiğimde birden fazlaca kanama geldi. Başına böyle bişey gelen oldu mu?
Ne kadar sürdü peki bugün gün boyu kan geldi bendenBelki içinde pıhtı kalmışsa kendiliğinden çıkmıştır bende ayni şeyi yaşadım pıhtılı.
Evet ilk hafta sonu gittim kanamam bitmişti herşey gayet normal hiç sorun yok dedi doktorum. Bu kanama bugün oldu ama pet koyacak kadar değil daha azKürtajdan 1 hafta sonra genelde kontrole gidilir. Gittiniz mi kontrole? Ben iki kere kürtaj oldum fakat böyle bir durum yaşamadım
Kanaman olursa gel de demedi. Ben de bitti diye düşündüm bugün tekrar kanama görünce belki başına gelen vardır diye sormak istedim ama sanırım normal bir durum endişe etmeme gerek yok gibi görünüyorKürtaj sonrası normal bir süreç gibi görünüyor doktorunuz da bır hafta sonra kontrole çağırmış sorun yok demiş.
Benim kürtaj sonrası kanama 2 hafta kadar sürmüştü doktorum normal demiştiKanaman olursa gel de demedi. Ben de bitti diye düşündüm bugün tekrar kanama görünce belki başına gelen vardır diye sormak istedim ama sanırım normal bir durum endişe etmeme gerek yok gibi görünüyor
Bir arkadasıma da aynısı oldu ıkı ay önce kürtaj olmuştu. bir hafta hafif kanaması oldu 14 15 gün sonra çok ciddi bir kanaması oldu doktor ile görüştü bir sorun bir kanama daha olmadıKanaman olursa gel de demedi. Ben de bitti diye düşündüm bugün tekrar kanama görünce belki başına gelen vardır diye sormak istedim ama sanırım normal bir durum endişe etmeme gerek yok gibi görünüyor
Bendeki sıkıntı 1 hafta sürdü bitti 6 gündür leke bile yoktu bugün tekrar kanama olduBenim kürtaj sonrası kanama 2 hafta kadar sürmüştü doktorum normal demişti
Doktor ne demişti tekrar olan kanama için?Bir arkadasıma da aynısı oldu ıkı ay önce kürtaj olmuştu. bir hafta hafif kanaması oldu 14 15 gün sonra çok ciddi bir kanaması oldu doktor ile görüştü bir sorun bir kanama daha olmadı
Belki hareket yürüyüş egzersiz falan ettiyseniz içeride kalan pıhtı kanamaya sebep olmuştur, doktorunuzla görüştünüz müBendeki sıkıntı 1 hafta sürdü bitti 6 gündür leke bile yoktu bugün tekrar kanama oldu
Görüşmedim doktorumla sabahki gibi değilim şu an lekelenme gibi geliyor o yüzden gitmedim doktoraBelki hareket yürüyüş egzersiz falan ettiyseniz içeride kalan pıhtı kanamaya sebep olmuştur, doktorunuzla görüştünüz mü
Kendimi iyi hissettiğim için biraz Fazla hareket ettim ondan kaynaklı olabilir doğru. Eski günlük rutinime dönmüş gibi hareketliydim bu hafta.Belki hareket yürüyüş egzersiz falan ettiyseniz içeride kalan pıhtı kanamaya sebep olmuştur, doktorunuzla görüştünüz mü
Dikkat edin kendinize geçmiş olsun tekrardanKendimi iyi hissettiğim için biraz Fazla hareket ettim ondan kaynaklı olabilir doğru. Eski günlük rutinime dönmüş gibi hareketliydim bu hafta.
Çok teşekkür ederim şu an bitti gibi hatta. Sabah çok oldu o korkuttu. Ama gün içinde azalarak devam etti şu an bitti gibi hafif lekelenme kaldıDikkat edin kendinize geçmiş olsun tekrardan
2 haftaya kadar kanama lekelenme olabiliyor korkmayınÇok teşekkür ederim şu an bitti gibi hatta. Sabah çok oldu o korkuttu. Ama gün içinde azalarak devam etti şu an bitti gibi hafif lekelenme kaldı
Bitip başlamasın da bitince başlayınca insanı korkutuyor2 haftaya kadar kanama lekelenme olabiliyor korkmayın
Olabilir bence normal , yine de doktorunuza muayene olunBitip başlamasın da bitince başlayınca insanı korkutuyor
Öyle yapmayı düşünüyorum. Bu lekelenme bitecek gibi ama gene başlarsa sormalıyım. Bir de sanırım günlük tempomu biraz hızlı artırdım azıcık yavaşlamalıyım o da etkiledi gibiOlabilir bence normal , yine de doktorunuza muayene olun