• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj sonrası kanama

karanfil76

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2025
249
29
13
29
kürtaj sonrası kanamaniz kaç gün sürdü? Benim on dört gün oldu hayla var daha kanama normal midir sizce ? Hiç bitmeyecek gibi hissediyorum

kürtaj sonrası kanamaniz kaç gün sürdü? Benim on dört gün oldu hayla var daha kanama normal midir sizce ? Hiç bitmeyecek gibi hissediyorum
2 hafta sürer diyende var 40 gün kadar sürende bünye ile alakalı sanırsam bende bekliyorum ne zaman bitecek diye

İki hafta oldu bitmedi tam yani bı pedi dolduracak kadar degil ama günden güne azalması gerekirdi rengi daha koyu açılmadı önceki kurtajda daha erken bitmişti bu haftda hep sarı renk acı renk gelirdi bende
İki kez mi oldunuz ? Ben ilk kez yaşadım Rabbim birdaha yaşatmasın inşallah kimseye
9 haftada kalbi durdu o yuzden oldum siz neden oldunuz acaba?

Yok diyorum bi bakmışım çamaşırım kan olmuş 2 dir böyle yaşıyorum bitecek diye bekliyorum haftanın 5 gunu yok mesela birgun geliyor
Benim her gün oluyor az koyu renk siyah gibi daha çok iki hafta oldu bakalım önceki kürtajda on günde bitmişti kontrole gitmiştim rahim içi temiz adetten az olabilir normal dedi bilemiyorum

Benim 3 gün oldu bugün hala var ama iyice pembe bugün Ama yine de geliyor önceki kurtajımda benim sadece 1 gün sürmüştü 2 gın sonra kontrolüm var bakalım sorcam doktora ben yine 1 günde biyer diye düşünüyodum agrım yok ama kanama az da olsa var parça gelmiyo bana parcalı kanama olursa hemen gel dedi ama öyle bişey yok öyle parça parça kan gelmedi ondan normaldir diyorum bakalım gidince rahım kalınlıgına bakacak normale dönmüşmü diye inşallah toparlar hemen zaten bebek genetiğe gitti sonra bizde bi genetik test yaptırcaz bakalım neden 2. Kere hemen hemen aynı haftalarda kalbi durdu diye

İçerde hemotom oluşmuş olabilir parça kalmış olabilir normalde bukadar uzun sürmüyor bikez daha muayne olun bence

Benim 3 gün oldu bugün hala var ama iyice pembe bugün Ama yine de geliyor önceki kurtajımda benim sadece 1 gün sürmüştü 2 gın sonra kontrolüm var bakalım sorcam doktora ben yine 1 günde biyer diye düşünüyodum agrım yok ama kanama az da olsa var parça gelmiyo bana parcalı kanama olursa hemen gel dedi ama öyle bişey yok öyle parça parça kan gelmedi ondan normaldir diyorum bakalım gidince rahım kalınlıgına bakacak normale dönmüşmü diye inşallah toparlar hemen zaten bebek genetiğe gitti sonra bizde bi genetik test yaptırcaz bakalım neden 2. Kere hemen hemen aynı haftalarda kalbi durdu diye
Geçmiş olsun Rabbim doğru zamanda sağlıklı bir şekilde kucagınıza almak nasip etsin inşallah

Bir tanıdıgim var o da hamile kalıp kalp atislari duruyordu kan pıhtılaşması çıkmış doğuma kadar iğne vuruluyordu farketmese şimdiki çocuğunu da kaybedecek mis kan pıhtılaşma testi yapmanı öneririm benimki boş gebelikti genetige gitti

Back
X