- Emoji Skoru
- 9
- Puanlar
- 16
- Konu Sahibi Sebnem Bulut
Kızlar merhaba ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım 9+6 haftalıkkken kalbi durmuş 10 gün karnımda taşıdım 7 Ocak kürtaj oldum kürtaj sırasında çok fazla kan kaybetmişim 1 saat sürmüş kürtajım odaya alındıktan Bikaç saat sonra lavaboya gittim bayılmışım çok kan kaybettiğim için o gece hastane de kaldım rahmimde kanama alanı vardı sürekli her hafta kontrole gittim doktor bana 13 şubatta sprial taktı geçici rahimde yapışıklık olmasın diye en son 2 hafta önce Kontrole gittim 5 cm kis oluşmuş sağ tarafımda rahimde kanama alanı geçmiş dedi ama kanamam da 1 ay sürdü hatta geçti 9 şubatta reglim geldi ilk günler bi gün az bi gün çok geldi ama 5 gündür falan aşırı yoğun bir regl geliyor dün de kasık ağrısından öldüm tuvalete gittiğimde avuç içim kadar büyüklüğünde pıhtı gelmiş internetten araştırdım normal falan yazıyordu çok üstüne düşmedim bugün yine ceviz büyüklüğünde tekrar pıhtı geldi ve sonrasında yine yoğun bir kanama ve her tuvalette küçük küçük pıhtılar devam etti bu sizce bu normal mi sprial de var bu büyük pıhtılar neden geliyor hiç anlam veremedim çarşamba doktora gidicem ama piskolojim bozuldu gerçekten böyle bişey başına gelen var mı bana yorumda bulunabilir misiniz ya ? Sıkıntılı bir durum var mıdır ?