arkadaslar gecen sene 2009 10 ayinda bos gebelikten kürtaj oldum ve yeniden bebek istiyorum ama olmuyor kürtaj olup kac ay sonra hamile kaldiniz ltf yardim ,doktora henüz gitmedim belki bu ay olur diye birde kürtajdan sonra adet düzensizlim oldu 2.günden fazla regl olmuyorum oda cok az geliyor önceden 1haftayi bulurdu temizlenmem ,kürtajdan 1.ay sonra doktora kontrole gittimde iyi dediydi doktor
iyi akşamlar rabia çok geçmiş olsun.Malesef bebeğimi kaybettim başlığı var.Orada kürtaj olnaların paylaşım alanı var oraya bakarsan sorularının cevabını bulmuş olursun.
iyi akşamlar rabia çok geçmiş olsun.Malesef bebeğimi kaybettim başlığı var.Orada kürtaj olnaların paylaşım alanı var oraya bakarsan sorularının cevabını bulmuş olursun.
Bazen kürtaj sonrasında rahimde yapışıklık meydana gelebiliyor.Yapışıklık adet miktar ve süresini kısaltabiliyor.Tabi bu kesin böyledir diye bi şey yok ama yinede muayene olun.En azından vakit kaybetmemiş olursunuz.Yapışıklık açılabiliyor.
Bazen kürtaj sonrasında rahimde yapışıklık meydana gelebiliyor.Yapışıklık adet miktar ve süresini kısaltabiliyor.Tabi bu kesin böyledir diye bi şey yok ama yinede muayene olun.En azından vakit kaybetmemiş olursunuz.Yapışıklık açılabiliyor.
arkadaslar gecen sene 2009 10 ayinda bos gebelikten kürtaj oldum ve yeniden bebek istiyorum ama olmuyor kürtaj olup kac ay sonra hamile kaldiniz ltf yardim ,doktora henüz gitmedim belki bu ay olur diye birde kürtajdan sonra adet düzensizlim oldu 2.günden fazla regl olmuyorum oda cok az geliyor önceden 1haftayi bulurdu temizlenmem ,kürtajdan 1.ay sonra doktora kontrole gittimde iyi dediydi doktor
canım geçmiş olsun bende 2009 ocqk ayında kürtaj oldum benimde adet kanamalarım 1.5 güne düştü ve çok az kanamam oluyor hala ve bu arada 2010da bir düşük daha yaptım şimdi bütün tahlillerimi yaptırdı temiz çıktı .az adet olduğum için dr rahim filmi istedi onuda yeni çektirdim bakalım bu ay adetimde düzelme olacakmı bence sende dr git gereken bilgiyi sana verecektir
canım benim bende bende aynen 2009 10.cu ayında kürtaj oldum,bebeğim karnımda ölmüştü,benimde adetlerim 6 gün sürerdi,ama şimdi 3 güne düştü dr gittim tertemiz hiç bişeyin yok dedi.bence sende dr git.ama korkma yinede kürtaj olanlarda olabilirmiş bu tabi kişiye göre deişiyo.geçmiş olsun canım
cvblariniz icin tsk ederim arkadaslar yarin doktoda terminim dua edinde hersey temiz ciksin :Saruboceq: cok korkuyorum adetim azalmakla kalmadi birde renk degisimi olustu kirmizi degil artik koyu mor gibi koyu kahverengi gibi bi renk aldi