Ben 4 şubatta kürtaj oldum ilk yumurtlamada denedim ve şuan 5 mart hala regli olmadım ve ben kendimce hazır hissediyorum o yuzden korunmadımArkadaşlar merhaba
17 şubatta düşük yapmıştım. Sonra parça kaldı diye 6 Martta kürtaj oldum. Kürtaj olduğum yer özel hastaneydi ve bana ilk adetini bekle sonra gebe kalabilirsin demişti Bugün devlet hastanesine geldim genel kontrol için. Vajinal muayene etti doktor. Şükür bir sıkıntı yok her şey temiz. Bana altı ayı beklemeni öneririm dedi. Genelde altı aydan önceki gebelikler yine düşükle sonuçlanabilir dedi. Bu durumu yaşayan var mı
Bu arada gebelik 10 haftadan küçüktü. Henüz bir aylık bile değildi düşük yaptığımda
Peki test yaptınız mıBen 4 şubatta kürtaj oldum ilk yumurtlamada denedim ve şuan 5 mart hala regli olmadım ve ben kendimce hazır hissediyorum o yuzden korunmadım
Yani bi yerdBen 4 şubatta kürtaj oldum ilk yumurtlamada denedim ve şuan 5 mart hala regli olmadım ve ben kendimce hazır hissediyorum o yuzden korunmadım
hayır test yapmadım bekliycem bakalım aşırı kasık ağrım var tabi şöle ben bikere gebe olduğumu öğrendim ardındanda düşük yapmıştım ilk cocuktan sonra zaten hemn istemiyordum düşükle sonuçlanmıştı ardından bir zamn sonra ikinciyi istedik onda gebelik doğum bi sıkıntı yaşamadım hatta düşüğümde test yapmasam gec adet olduğumu sanacaktım yani eğer belli başlı sıkıntılsr yoksa düşükte bazen normal olabiliyor ve ilk adet görmeden bence rahime tutunursa onu kabul etmişse rahim bir tık düşük kürtaj yapmadan böle bir sorun yaşamadan gebe kalınmış bir anneye göre ilk ayları dikkatli gecirirsek bir sorun olmayacagını düşünüyorumPeki test yaptınız mı
İlk regl den sonra serbest demişti doktor şu an ilk reglimi yaşıyorum. Bugün son gün. Bende beklememeyi düşünüyorum. Şükür patoloji sonucu temiz çıktı. 10 haftadan küçük bir bebekti. O yüzden çok riskli olacağını düşünmüyorum. Belki bebeğin tutunması için takviyeler yapılabilir.Yani bi yerd
hayır test yapmadım bekliycem bakalım aşırı kasık ağrım var tabi şöle ben bikere gebe olduğumu öğrendim ardındanda düşük yapmıştım ilk cocuktan sonra zaten hemn istemiyordum düşükle sonuçlanmıştı ardından bir zamn sonra ikinciyi istedik onda gebelik doğum bi sıkıntı yaşamadım hatta düşüğümde test yapmasam gec adet olduğumu sanacaktım yani eğer belli başlı sıkıntılsr yoksa düşükte bazen normal olabiliyor ve ilk adet görmeden bence rahime tutunursa onu kabul etmişse rahim bir tık düşük kürtaj yapmadan böle bir sorun yaşamadan gebe kalınmış bir anneye göre ilk ayları dikkatli gecirirsek bir sorun olmayacagını düşünüyorum
Ben ilk reglimi bile şuan yaşamadım hatta bekliyorum ya pozitif ya bebek size burdan yazarımİlk regl den sonra serbest demişti doktor şu an ilk reglimi yaşıyorum. Bugün son gün. Bende beklememeyi düşünüyorum. Şükür patoloji sonucu temiz çıktı. 10 haftadan küçük bir bebekti. O yüzden çok riskli olacağını düşünmüyorum. Belki bebeğin tutunması için takviyeler yapılabilir.
İnşallah hakkınızda en güzeli olur. Ama şüpheniz varsa test yapın derim. Sonucunu bekliyorumBen ilk reglimi bile şuan yaşamadım hatta bekliyorum ya pozitif ya bebek size burdan yazarım
Sonucunuza baktınız mı merak ediyorumBen ilk reglimi bile şuan yaşamadım hatta bekliyorum ya pozitif ya bebek size burdan yazarım
Bende dusuk yaptm 8 martta 6 haftalikti doktorm bana bekleme kanamn dursun iki hafta sonra nrmal hayatina don ve bebek dusunuyorsan yap dedi devlette kontrl icin gittdiginde sordum genelde bekler derler ama sorun olmaz doye bor cumle kurdu doktor eminsiz sekilde eskilerde kurtajdan sonra rahim bebek bekler diyor anlamadim ben ama bence beklenmemeli bnde regli olmayi bekliyrm ondan snra dusunuyrmArkadaşlar merhaba
17 şubatta düşük yapmıştım. Sonra parça kaldı diye 6 Martta kürtaj oldum. Kürtaj olduğum yer özel hastaneydi ve bana ilk adetini bekle sonra gebe kalabilirsin demişti Bugün devlet hastanesine geldim genel kontrol için. Vajinal muayene etti doktor. Şükür bir sıkıntı yok her şey temiz. Bana altı ayı beklemeni öneririm dedi. Genelde altı aydan önceki gebelikler yine düşükle sonuçlanabilir dedi. Bu durumu yaşayan var mı
Bu arada gebelik 10 haftadan küçüktü. Henüz bir aylık bile değildi düşük yaptığımda
Çok geçmiş olsun canım bizde tevekkül ettik. Bakalım hayırlısı ile rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ben ilk düşük yaptım herhangi bir müdahaleye gerek yok dedi doktor. On gün sonra betaya baktırınca tamamen düşmediği anlaşıldı mecburen kürtaj oldum. İki kez düşük yapmış gibi bir psikoloji oldu. Birde deprem zamanına denk gelince iyice allak bullak oldum.Bende dusuk yaptm 8 martta 6 haftalikti doktorm bana bekleme kanamn dursun iki hafta sonra nrmal hayatina don ve bebek dusunuyorsan yap dedi devlette kontrl icin gittdiginde sordum genelde bekler derler ama sorun olmaz doye bor cumle kurdu doktor eminsiz sekilde eskilerde kurtajdan sonra rahim bebek bekler diyor anlamadim ben ama bence beklenmemeli bnde regli olmayi bekliyrm ondan snra dusunuyrm
Yaaa rabbim brdha yasatmasn insallahÇok geçmiş olsun canım bizde tevekkül ettik. Bakalım hayırlısı ile rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ben ilk düşük yaptım herhangi bir müdahaleye gerek yok dedi doktor. On gün sonra betaya baktırınca tamamen düşmediği anlaşıldı mecburen kürtaj oldum. İki kez düşük yapmış gibi bir psikoloji oldu. Birde deprem zamanına denk gelince iyice allak bullak oldum.
Amin inşallahYaaa rabbim brdha yasatmasn insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?