- 11 Mart 2015
- 707
- 267
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
. Ne guzel canm Allah saglikla kucagna almayi nasipbetsin kurtajdan nekdr snra hamis kaldinBEN GEÇEN YIL ŞUBATTA BEBEĞİMİ KAYBETTİM
ŞUAN DA ÇOK ŞÜKÜR 32 HAFTALIK HAMİLEYİM
ŞUBATTA KÜRTAJ OLDUM. Ne guzel canm Allah saglikla kucagna almayi nasipbetsin kurtajdan nekdr snra hamis kaldin
BEN ACABA NANKÖRLÜK MÜ EDİYORUMSuan cok yeni diye sureler uzun gibi gelio insana gec olsun guc olmasin saglikli olsun napalim beklicez biraz sanirim kizlar
. Hylayiir olurmu sende kawuscaksn bebegine sabirsizlaniyosun iste ne guzel darisi basima tatlimBEN ACABA NANKÖRLÜK MÜ EDİYORUM
ZAMAN GEÇMİYOR DİYİP DURUYORUM
8 AYLIK HAMİLEYİM
ZAMAN GEÇMİYOR DİYİP SABIRSIZLANIYORUM
AMİNNN. Hylayiir olurmu sende kawuscaksn bebegine sabirsizlaniyosun iste ne guzel darisi basima tatlim
Çok geçmiş olsun benim düşmedi alındı canım banada kontroe gittiğimde 2 ay sonra korunmayı bırakablrsnz dedi ama yinede bi kontrole gel dedi bakalım beklicez sanada bol şans inşallah çabucak hamiş kalırsınpeLincikk merhaba,
bende seninle aynı durumdayım 7 ocakta 8 haftalık bebeğimin kalbi durdu önce kendiliğinden düştü sonra kürtaj oldum doktorumla daha yeni görüştüm bir hafta sonra adet olucam artık tekrar deneyebilirsiniz dedi yani üç ay beklemiş olucaz.bir de gittim kontrole herşey normal mi diye baktı parça falan kalmış mı diye kürtajdan sonra